AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker başkanlığındaki toplantıya; Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Çorum, Kayseri ve Ankara illerinin il-ilçe ve belde başkanları, il-ilçe ve belde belediye başkanları, il icraları, il-ilçe ve belde belediye meclis üyeleri, il-ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, il-ilçe yerel yönetimler başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda, belediyelerin çalışmaları, İl Genel Meclislerinin çalışmaları ve 2013 yerel seçim üzerine geniş kapsamlı bir şekilde konuşuldu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı&[#]8217;nın ev sahipliğini yaptığı AK Parti Yerel Yönetimler 7&[#]8217;nci Bölge Toplantısı´na; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ankara&[#]8217;da yapılan 7&[#]8217;nci Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı&[#]8217;nı değerlendirerek, &[#]8220;Bu toplantıların amacı, Genel Merkezimizle yerel yönetimlerin bağını güçlendirmek ve çalışmaların koordineli olarak yürütülmesini sağlamaktır. Tüm bölge toplantılarımızda olduğu gibi yerelde ve yerinde çalışmaları değerlendiriyor ve birlikte çözüm üretiyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi