14 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğu Gebe Köyü Futbol takımı kazandı.
Kdz. Ereğli&[#]8217;de bu yıl birincisi gerçekleştirilen Sevgi Barış Dostluk Futbol turnuvası nefes kesti.
14 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğu Yaraşlı Köyü Futbol takımını 3-2 yenen Gebe Köyü Futbol takımı kazandı.
İlçeye bağlı Ruşanlar köyü&[#]8217;nde 16 Haziran&[#]8217;da başlayan futbol maçına sahne olan turnuvada Pazar günü üçüncülük, dördüncülük ve final maçı oynandı. Kadınların da büyük ilgi gösterdiği 7&[#]8217;den 70&[#]8217;e kalabalık bir izleyici önünde oynanan karşılaşmaları Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sertan Kuzu, Ereğli Devlet Hastanesi Spor Külübü Başkanı Recep Erdoğan, İş Adamı Arslan Keleş&[#]8217;in de aralarında bulunduğu çok sayıda tanınmış sima izledi.
14 takımın katıldığı Ruşenler köyü Sevgi Barış Dostluk Futbol Turnuvasında Yaraşlı ile Gebe köyü takımları arasında oynan final maçını 3-2 kazanan Gebe Köyü Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvanın şampiyonu olan Gebe köyü takımı karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Kupasını Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın elinden alan Gebe köyü oyuncuları hediyeleri olan koç ile sahada tur attı. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, turnuva da mücadele eden tüm takımları kutlarken, turnuvanın yapıldığı sahanın düzenlemesi ve çevresinin tel örgülerle çevrilmesi içinde söz verdi.
Öte yandan Turnuvanın Komite Başkanı Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Spor Adamı Necat Bakan,komite de birlikte görev yaptığı, Zeki Erkez,Recep Erdoğan,Öndert Yaman, Rıfat Acar,Hikmet Erlat&[#]8217;a teşekkür etti.
Bakan,&[#]8220;Bu turnuva her şeyi ile anılarda güzel izler bırakacak şekilde,adına yakışır ve başladığı gibi sorunsuz biten bir organizasyon oldu.Herkesin ciddi özverileri ile final maçı ile turnuvayı tamamlamak bizi mutlu eden en güzel şey.Başta sayın belediye başkanımız olmak üzere bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi