Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, beraberinde eşi Sevgi Gonca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve partili kadınlar ile birlikte Bahçelievler Mahallesi&[#]8217;nde ikamet eden Mehmet Aksu ve Bayram Ali Aydın&[#]8217;ın evine konuk oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Gonca, 5 yıl boyunca yapılan çalışmaları sıraladı. Zonguldak&[#]8217;ın marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Belediye Başkanı Secaattin Gonca, hiçbir şeyin kendilerine engel olmayacağını söyledi. Ziyaretlerde mahalle sakinlerinin de sorunlarını dinleyen Gonca, vatandaşlardan destek istedi. Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ziyaretlerde şöyle konuştu:
&[#]8220;Hiçbir şey bize engel olamaz. Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin en küçük noktasına sıkıntı vermedik. İlkelerimizden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bakanlıklara giden paralar var. O paraları alabilmek için proje üretmek gerekiyor. Bizler projelerimizle o paralardan Zonguldak&[#]8217;ın payını aldık ve projelerimizi gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Zonguldak halkı 29 Mart 2009 günü şunun kararını verecek. Geçmişle şu an yapılanları değerlendirecek. Biz gönül rahatlığı ile halkın karşısına çıkıyoruz. Asfaltsız yer bırakmadık. Çöp problemini ortadan kaldırdık. Zonguldak&[#]8217;ta tertemiz bir çevre için tüm çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürüyoruz. Bu güne kadar sıkıntı yaşamadık. Zonguldak&[#]8217;ta çarpık yapılaşma var. Evlerin yüzde 80&[#]8217;i tapusuz. Bunun için binalar plansız şekilde yolu olmayan yerlere yapılmış. Göreve geldiğimiz günden bu güne mülkiyet sorununu çözmeye başladık. Mülkiyet sorunu ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.&[#]8221;

HİZMET KİTAPÇIĞI
Belediye Başkanı Secaattin Gonca, ziyaretlerinde mahalle sakinlerine hizmet kitapçığını dağıttı. Kitapçık içerisinde yapılan hizmetlerin fotoğraflarıyla birlikte bilgilerinin yer aldığını söyleyen Gonca, &[#]8220;5 yıl boyunca yapılan hizmetleri basılan kitapçığımız ile anlattık. Bu hizmetler 67 karatlık hizmetlerdir. Zonguldak&[#]8217;ı marka şehir yapma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz&[#]8221; diye sözlerini tamamladı.
Mahalle sakinleri ise ziyaretlerden duyduğu mutluluğu dile getirirken Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca&[#]8217;ya yerel seçimlerde destek olacaklarını dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi