Olay dün akşam Gülüç Beldesi´ne bağlı Merkez Mahallesi Gülüç Caddesi´nde meydana geldi. Emine-Ahmet Özdemir çiftinin evinde kiracı olarak oturan Kübra Yüksel, iddiaya göre, birkaç ay kira parasını ödeyemeyince ev sahipleri ile arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmalara son vermek için Kübra Yüksel, bir başka mahalleden ev kiraladı. Eşyalarını almak için eve gelen genç kadın, ev sahibinin borcunu ödememesi durumunda eşyalarını vermeyeceği tehdidiyle karşılaşınca Cumhuriyet Savcılığı´na başvurdu.

POLİSLE GİTTİ KAVGA ÇIKTI

Savcılık talimatı ile arkadaşı Melahat Çoban´ı (35) da yanına alan Kübra Yüksel, polis nezaretinde eşyalarını almak için evine gittiğinde tekrar ev sahibi Emine Özdemir´in tepkisi ile karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma, ev sahibi Ahmet Özdemir´in (67) de karışması ile kavgaya dönüştü. Olayları yatıştırmakta güçlük çeken polis, olay yerine takviye ekip istedi. Yaklaşık 10 dakika süren kavga, olay yerine gelen takviye polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı. Bu sırada ev sahipleri, görüntü çeken gazetecilere de saldırarak tepki gösterdi.

4 YARALI

Kavgada, Ahmet ve eşi Emine Özdemir, Kübra Yüksel ile Melahat Çoban hafif yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi´nde ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi ile olaya adı karışan 39 yaşındaki Nesrin Özdemir Ilgın, 38 yaşındaki Nermin Özdemir Özdenek, 34 yaşındaki Serkan Özdemir ve 40 yaşındaki Okan Özdemir gözaltına alınarak Gülüç Polis Merkezi´ne götürüldü. İfadeleri alınan 8 kişi, cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
Editör: Pusula Gazetesi