Zonguldak’ta da üyeleri olan Medya-İş’in 1’in Olağan Genel Kurulu´nda Gürsel Eser, yeniden genel başkanlığa seçildi. Anadolu Ajansı Konferans Salonu´nda Cumartesi günü başlayan Medya-İş 1’inci Olağan Genel Kurulu, Pazar günü yapılan seçimlerin ardından sona erdi.

Yeniden genel başkanlığa seçilen Gürsel Eser, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, katılımlarını ve desteklerini esirgemeyen delegelere teşekkür etti.

Medya-İş´i “yeni doğan bir sendika” olarak tanımlayan Eser, şunları kaydetti:

´´Medya-İş, bizim yeni doğan bir bebeğimiz gibi. İlk genel kurulunu yaparak, yürümeye başladı. Aldığımız kararla Hak-İş´e katılmamız da bize büyük güç ve onur vermiştir. Hak-İş´te büyük işler yapacağımıza inancım tamdır. Önümüzdeki günlerde güzel toplu sözleşmeler yaparak, yıpranma hakkımızı alarak, kazanılmış haklarımızı kaybetmeden daha ileriye götürerek ve Medya-İş´i daha da büyüterek birlikte güzel günler geçireceğimize inanıyorum.´´

Gürsel Eser başkanlığındaki yönetim kurulu Osman Kurt, Eda Ay, Sezai Ballı ve

Ogün Duru´dan oluştu.

Denetim Kurulu’na Hasan Öymez, Tolga Çıplak, Ahmet İzgi, Disiplin Kurulu’na ise

Metin Semiz, İrfan Keskin ve Ali Eyvaz seçildi.

Kongrede, Zonguldak’tan Erdinç Aksoy ve Mustafa Kemal Bektaş, Karabük’ten Ahmet Özler, Kastamonu’ndan Ömer Erim Baştimar ve Yaşar Kuru oy kullandı.
Editör: Pusula Gazetesi