Bölge Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Celal Şakir Telci, yaptığı açıklamada, 1994 yılında yayın hayatına başlayan gazetelerinin kurulduğu günden bugüne kadar her dönemde bağımsız habercilik anlayışının yanı sıra çağdaş yayıncılık değerlerinin temsilcisi olarak eleştiri ve yorumlara açık bir anlayışla yollarına devam ettiklerini söyledi.

İlçenin sorunlarının yanında, Zonguldak´ı ilgilendiren konularda da, gazetelerinin okurun sesi olacağını anlatan Telci, "Bölge Haber Gazetesi olarak, ülkemiz üzerinde oynanan çirkin oyunlar ve halkın menfaatine olmayan uygulamalara karşı yayınlarımızla karşı durmaya devam edeceğiz. Bölgenin sesi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu günlere gelmemizde desteğini esirgemeyen bölge halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ile CHP Devrek İlçe Başkan Yardımcısı Yeter Çufaoğlu, Bölge Haber Gazetesi&[#]8217;ni ziyaret ederek, 19&[#]8217;uncu yayın yılını kutladılar.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da, gönderdiği mesajla, Bölge Haber Gazetesi&[#]8217;nin 19&[#]8217;uncu yayın yılın kutladı.
Editör: Pusula Gazetesi