Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK´lı teröristlerce düzenlenen Geçimli Köyü´ndeki karakol baskınında şehit olan Ereğlili şehit Metin Çevik´in ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.

Alaplı’da bir sosyal paylaşım sitesinde grup kuran Tofaş marka otomobil tutkunları, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK´lı teröristlerce düzenlenen karakol baskınında şehit olan Ereğlili şehit Metin Çevik´in ailesine Ramazan Bayramı’nın birinci günü başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Şehit Metin Çevik’in babası Recep Çevik ve annesi Şehribar Çevik’in elini öperek bayramını kutlayan Tofaş Grubu üyeleri aileye de başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Grup Üyesi Cihan Turan, “Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK´lı teröristlerce düzenlenen Geçimli Köyü´ndeki karakol baskınında şehit olan Ereğlili şehit Metin Çevik´in ailesine Ramazan Bayramı kutlaması ve başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Recep Çevik abimiz oğlunu şehit verdi, ama bizde onun manevi evladı sayılırız. Şehidimiz Metin Çevik, bizim huzur ve güven içerisinde uyumamız ve yaşamamız için ve vatanı için canını feda etmiştir. Metin Çevik arkadaşımıza Allahtan rahmet ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Aramızda askere gidecek arkadaşlarımız var. Allah’ımızdan kazasız belasız bir şekilde askerliklerini sağ salim yaparak aramıza dönmelerini nasip etmesini diliyoruz” dedi.

Şehit Metin Çevik’in babası Recep Çevik’te Alaplı Tofaş Grubu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Oğlum vatanı için canını feda ederek şehit olmuştur. Sağ olsunlar, komutanlarımız, askerlerimiz, bölge milletvekillerimiz, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri bizleri devamlı ziyaret ediyorlar. Bugünde Alaplı’dan pırıl pırıl gençlerimiz bizleri bayram gününde yalnız bırakmayarak ziyarete gelmişler. Allah bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan herkesten ve onlardan razı olsun, arkadaşlarımızdan da askere gidecek gençlerimiz var. İnşallah vatani görevlerini en iyi şekilde yaparak sağ salim bir şekilde teskerelerini alarak ailelerine kavuşurlar “ dedi.

Tofaş Grubu ziyarette ayrıca Şehit Metin Çevik’in mezarını ziyaret ederek, dua ettiler ve ardından mezarına toprak attılar.
Editör: Pusula Gazetesi