Çaycuma Belediye Meclisi, olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Mithat Gülşen başkanlığında toplandı. Toplantıya tüm meclis üyeleri katıldı. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu yapıldı. Gündemde yer alan maddelere geçilmeden önce CHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Erdem Hacıoğlu, Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, evine yapılan satır bıçaklı saldırıyı kınadıklarını söyledi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;in olay hakkında meclis üyelerine bilgi vermesinin ardından gündemdeki maddeleri geçilerek, tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi.


Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere alınacak olan 1 adet iş makinesi,1 adet çelik danperli kamyon, 1 adet itfaiye arazözü ve 1 adet çöp kamyonu alımı için 500.000 TL kredi kullanılması hususunda İller Bankası&[#]8217;na yetki verilmesi ve yapılacak işlemler ile ilgili Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından gerçekleştirilecek doğal gaz dağıtım ihalesi için yapılacak iş ve işlemler görüşülerek meclis üyelerini bilgilendirilmesinden sonra geçilen oylamada doğal gaz konusundaki karar oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonu&[#]8217;ndan gelen raporların, imar komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesinin ardından, olağanüstü meclis toplantısı sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi