KİLİMLİ´DE İLK ETAP KAMP TAMAMLANDI



Kilimli Belediyespor, sezon öncesi Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayarak kente döndü.


Yeni transferleriyle beraber 10 günlük kamp süresinde 3 hazırlık maçı yapan Zonguldak ekibi, yenilgi yüzü görmedi. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde Bakacakkadı´da günde çift idmanla tempoyu yükselten ekip, Cuma günü yaptığı hazırlık maçının ardından kente döndü.



2. LİG´DEN FORVET GELİYOR


Transferi büyük oranda tamamlayan Kilimli Belediyespor, sadece forvet hattına önemli bir ismi takviye yapmaya planlıyor. Spor Toto 2. Lig´de oynadığı öğrenilen oyuncunun kiralık olarak transfer edileceği belirtiliyor.



KARABÜK´ÜN GENÇLERİNİ DEVİRDİ


Sarı-Siyahlılar kampın son gününde Kardemir Karabükspor A2 takımıyla 3. hazırlık karşılaşmasını yaptı. Şahin´in attığı tek golle Zonguldak ekibi hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı. Kilimli Belediyespor, Bakacakkadı kampında Süper Amatör Lig ekibi Erdemirspor´u 2-0 yendi, Boluspor A2 takımıyla ise 1-1 berabere kalmıştı.



İKİNCİ ETAP KIZILCIHAMAM´DA


Ramazan bayramına kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Zonguldak temsilcisi, Bayramın 3. günü ise 2. etap kamp çalışmaları için Ankara Kızılcıhamam´a hareket edecek.



FİZİKSEL OLARAK İYİ DURAMA GELDİK


İlk etap kamp çalışmalarında özellikle futbolculara kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptırdıklarına değinen Teknik Direktör Raşit Çalık, "Oyuncuların birbirlerini iyi tanımaları ve fiziksel olarak iyi duruma gelmeleri için kampımız yararlı geçti.


Hazırlık maçlarında tüm oyunculara şans verdik, alacağımız sonuçtan çok ilk 11´in oluşması bizim için önemli. İkinci etapta daha üst düzey takımlarla hazırlık maçı yapma imkanı bulacağız. " dedi.


Editör: Pusula Gazetesi