Yeni sezon öncesi hazırlıklarına başlayan Kozlu Belediyespor diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferde şuana kadar kadrosuna 15 oyuncuyu renklerine katan Zonguldak ekibi, 3 oyuncuyu daha renklerine kattı.

Teknik Direktör Faruk Bahadır’ın raporu doğrultusunda transfer listesinde yer alan isimleri Zonguldak’a davet eden Transfer Komitesi, oyuncularla görüşme yaptı.

Kozlulu yöneticiler, Bozöyükspor’dan 25 yaşındaki sağ açık Kadir Alşan, Ödemiş Belediyespor’dan 26 yaşındaki stoper Doğan Takıl ve Bartınspor’dan 26 yaşındaki orta saha Ayhan Arifoğlu ile Kulüp Binası’nda yaptı.

3 oyuncuyla her konuda anlaşma sağlanmasının ardından, Kadir, Doğan ve Ayhan, kendilerini yeşil-beyazlı yapan imzaları attı. Kozlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci ve Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız imza töreninde hazır bulundu.

CEYHUN GÜRAY KOZLU´DA!

Eski millî futbolcu ve teknik direktör Ceyhun Güray, Kozlu Belediyespor’un misafiri olarak Zonguldak’a geldi. Teknik Direktör Faruk Bahadır ve eski arkadaşlarıyla hasret gideren 56 yaşındaki Teknik adam Ceyhun Güray’ın, görev yapmak için görüşme yaptığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi