LYS&[#]8217;de Türkiye sıralamasında ilk on bine 11 öğrenci yerleştirme başarısını gösteren İbrahim İzmirlioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Harun Bektaş, beraberinde eğitim gönüllüsü &[#]8220;Eğitim Dede&[#]8221; Hacı İbrahim İzmirlioğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy ve Gülüç İbrahim İzmirlioğlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Türkoğlu ile birlikte Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Lisans Yerleştirme Sınavı&[#]8217;nda Türkiye sıralamasında ilk on bine 11 öğrenci girme başarısını gösterdiği için İbrahim İzmirlioğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Harun Bektaş&[#]8217;ı ve öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Eğitim gönüllüsü Hacı İbrahim İzmirlioğlu da, eğitime hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, okulun başarısını kutladı.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ise, Gülüç beldesindeki okulunun başarısı kendilerine gurur verdiğini, başarıyı kutladığını söyledi. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy da, okulun başarısını tebrik etti.

Okul Müdürü Harun Bektaş da, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Okulumuz İbrahim İzmirlioğlu Anadolu Lisesi, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını verdi. Bu yıl yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı&[#]8217;nda öğrencilerinin, Türkçe Matematik, Türkçe Sosyal Bilgiler ve Dil alanında Türkiye sıralamasında ilk on bine 11 öğrenci girme başarısını gösterdi. Diğer öğrenciler de LYS´den güzel puan aldılar. Bu öğrencilerimizin en iyi üniversitelere yerleşip iyi bir eğitim görme arzusundayız. Şunu biliyoruz ki, başarı, okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, ailelerin ve okul aile birliği ve öğrencilerin bütünleşmesiyle meydana gelir. Ben her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde LYS&[#]8217;de ilk on binde 11 öğrencinin başarısı okul öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir. Bu başarı önümüzdeki yıllarda diğer öğrencilere iyi bir örnek olacaktır. Bu vesile ile eğitim-öğretim sürecinde katkılarından dolayı, Kaymakamımız İbrahim Çay&[#]8217;a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü&[#]8217;ne, eğitim gönüllüsü Hacı Hüseyin İbrahim İzmirlioğlu´ na, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör´e teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi