VARSA YOKSA AHYAN...
Sezon hazırlıklarını başlayan Kozlu Belediyespor diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Faruk Bahadır&[#]8217;ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren ekip, dış transferde önemli bir transfere imza attı.

Geçtiğimiz sezon başında Kozlu Belediyespor&[#]8217;un formasını giyen ardından yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Bartınspor&[#]8217;a transfer olan Ayhan Arifoğlu, yarım sezonluk ayrılığın ardından yeniden Yeşil-Beyazlı kulübe transfer oldu.

Bartınspor&[#]8217;un kadrosunda tutmak istediği ancak yöneticilerle görüş ayrılığına düşen tecrübeli oyuncu, Kozlu Belediyespor&[#]8217;dan gelen teklifi değerlendirerek şartları konuşmak üzere Zonguldak&[#]8217;a geldi. Kozlu Belediyespor Kulüp Binası&[#]8217;nda yapılan görüşmede, Ayhan Arifoğlu eski kulübüyle anlaşma sağladı. Resmi sözleşmeye imza atacak hücum oyuncusu, bugün Kozlu Belediyespor&[#]8217;la ilk idmanına çıkması bekleniyor.

Kozlu Belediyespor&[#]8217;un transfer listesinde olan Eskişehir Demirspor´un 24 yaşındaki kaptanı Fatih Atak´ın durumu bugün netlik kazanacak. Başarılı defans oyuncusu, Kozlu Belediyespor&[#]8217;la anlaştığı takdirde ilk kez Eskişehir Demirspor dışında başka bir ekipte oynayacak. Kozlu Belediyespor kadrosunu şekillendirmeyi sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;den bu sene çıkmayı hedefleyen ekip, Gürcistanlı oyuncunun yanı sıra İstanbuldan gelecek 2 oyuncuyla görüşecek.
KOZLU´DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;de mücadele eden Kozlu Belediyespor, 2012-2013 sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün itibariyle başladıkları çalışmalarda ikinci günü geride bırakan yeşil-beyazlı takım, günde çift idman yapıyor. Antrenör Faruk Bahadır yönetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Kozlu Belediyespor, dün sabah Kozlu Sahası&[#]8217;nda çalıştı. Sabah başlayan idmanda Antrenör Faruk Bahadır takıma kondisyon yükledi. Koşu çalışmalarıyla başlayan idman, yer hareketleriyle devam etti. Sabah saatlerinde olmasına rağmen sıcak havadan oldukça etkilen futbolcular sularla serinlemeye çalıştı.

Kozlu Sahası&[#]8217;nda sabah yapılan idmana Kayseri Şekerspor&[#]8217;dan alınan Mehmet Ali Öncü katılırken, Gençlerbirliği&[#]8217;nden alınan Berk, antrenmana çıkmadı.

KAMP YERİ GÜRCİSTAN OLABİLİR

Kozlu Belediyespor Antrenör Faruk Bahadır, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bahadır, yeni sezona kendi tesislerinde günde çift idmanla hazırlandıklarını belirterek, &[#]8220;2012-2013 sezonun hazırlıklarına başladık. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Sabahları kondisyon ağırlıklı akşamları ise, taktik çalışmalar yapıyoruz. Kendi tesislerimizde 12 günlük çalışmanın ardından birinci etap çalışmalarına başlayacağız. 1&[#]8217;inci etap kamp çalışması için yurt dışı kampı düşünüyoruz. Yurt dışındaki adresimiz Gürcistan olabilir. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Mütevazi bir bütçe ve mütevazi bir kadro ile yola çıktık. Tabi her takımın iddiası olacak. Hedefimiz şampiyonluk demek için henüz erken. Ama lig başladıktan sonra bunu görebiliriz&[#]8221; dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Bahadır, &[#]8220;Eksik bölgelere takviyeler yapılacak. Görüştüğümüz futbolcular var. Ama şuan için isim veremeyeceğim. Kaleci ve forvet olmak üzere eksik bölgeler için çalışmalar devem ediyor. 4-5 tane daha transferimiz olacak&[#]8221; dedi.

Kozlu Belediyespor&[#]8217;da Antrenör Faruk Bahadır&[#]8217;ın yardımcıları netleşiyor. Kaleci antrenörü olarak geçtiğimiz sezon Karsspor&[#]8217;da görev yapan Ferhat Turunç ile anlaşan yönetim, Faruk Bahadır&[#]8217;ın yardımcılığı için alt yapı antrenörü Batuhan Balta&[#]8217;yı görevlendirdi. Batuhan Balta takımın başında ilk idmanına dün sabah yapılan çalışmada çıktı.

Editör: Pusula Gazetesi