Bu yıl Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;de mücadele edecek Kozlu Belediyespor, 2012-2013 sezonunun startını verdi. Geçtiğimiz sezon ilk deneyimini yaşadığı ligde tecrübesizliğinin kurbanı olan yeşil-beyazlı takım, 2&[#]8217;inci deneyimini yaşayacağı yeni sezona iddialı başlamak için kolları sıvadı. Yeni sezona isim, teknik heyet ve futbolcu değişiklikleriyle tamamen yenilikle giren yeşil-beyazlı takım, yeni sezona sil baştan başladı. İlk etapta ismi Kozlu Belediyespor olarak değiştirilen takım, antrenör Faruk Bahadır&[#]8217;a emanet edildi. Ardından mevcut kadrodan sadece 3 isim kaleciler Hamit Çevik, Emin Gürkan Bingül ve Salih Topyay&[#]8217;la anlaşan yeşil-beyazlı takım, tam 11 futbolcu transfer etti.

İLK ÇALIŞMAYA 12 FUTBOLCU KATILDI
İç ve dış transferde anlaşılan 12 futbolcu ile Kozlu Sahası&[#]8217;nda bir araya gelen yeşil-beyazlı takım, yeni sezonun açılışını yaptı. Antrenör Faruk Bahadır yönetiminde toplanan Kozlu Belediyespor ardından Kozlu bölgesinde bulunan ormanlık alanda ilk çalışmasını kros yaparak gerçekleştirdi. İlk idmana Futsal Milli takımında bulunan Bayrampaşa Tunaspor&[#]8217;dan transfer edilen Burak Işıkay ile izinli olarak idmana çıkmayan Kilimli Belediyespor&[#]8217;dan alınan Berkan Akdeniz katılmadı.

Takımda idmana Salih Topyay, kaleciler Hamit Çevik, Emin Gürkan Bingül, yeni transferler Geredespor´dan orta saha Ufuk Koç, Kilimli Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Hamit Kavraz, , Zeytinburnuspor&[#]8217;dan stoper Özcan Karakiraz, orta saha oyuncusu Rıdvan Okuş, Erdemirspor&[#]8217;dan sağ bek Gökhan Zülfikaroğlu, Silivrispor&[#]8217;dan Mehmet Ramoğlu, eski oyuncusu Fatih Arslan, Adapazrıspor&[#]8217;dan Cem Kasap ve Talşbacaspor&[#]8217;dan Muhammet Arslan ilk kez katıldı.

BAHADIR YARDIMCISINI BULDU

Kozlu Belediyespor&[#]8217;un yeni Antrenörü Faruk Bahadır ve yardımcı antrenör olarak göreve getirilen Ferhat Turunç ilk çalışmasını yaptı. Yeni sezonda yardımcı antrenör olarak görev yapacak Ferhat Turunç, Antrenör Faruk Bahadır&[#]8217;la birlikte eşofmanlarını giyerek ilk çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi