Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Radyo Aktif´te, Bülent Sağtekin´in sorularını yanıtladı. Beş yılı dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Gülşen, ´Milletvekili Adayı olacak mısınız?´ sorusuna, "Kesinlikle Aday olmayacağım" cevabını verdi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen Radyo Aktif´te canlı yayına katılarak, Bülent Sağtekin´in konuğu oldu. Gülşen; "Kesinlikle Milletvekili Adayı olmayacağım. Meclisimle beraber görevime devam edeceğim" dedi.


Yayın öncesinde Bülent Sağtekin, Başkan Gülşen´e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sağtekin; " İlçemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Sizleri yeri geldi eleştirdik, yeri geldi övdük. Çaycuma´da bir çiçek gibi açtınız" diyerek bir buket çiçek takdim etti.


Göreve geldiği günden beri ilçedeki hizmetlerini zaman zaman radyo aracılığı ile tartıştıklarını söyleyen Gülşen; "Beş yılı dolu dolu geçirdik. Halkımız bize bir beş yıl daha verirse aynı heyecanla ve farklı projelerle hizmete devam edeceğimizin müjdesini veriyorum. Eğer tekrar seçilirsem daha zor ve mücadeleci bir dönem olacak.


Yerel basınımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görsel ve yazılı basının her zaman yaşatılması taraftarıyım. Demokratik bir yarış içinde yerel seçimlerin geçeceğini inanıyorum.


Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.


Daha sonra Gülşen canlı yayında yaptığı hizmetleri ve dinleyicilerden gelen soruları cevaplandırarak vaatlerinin yüzde doksanını gerçekleştirdiğini söyledi. Gülşen önceki seçim beyannamesinde yer alan kapalı pazaryeri ve otopark ile hava kirliliği önleme projelerini gerçekleştiremediğini seçildiği takdirde ilk icraatının bunlar olacağını söyledi.


Başkan Gülşen, Bülent Sağtekin´in Milletvekili Adayı olacak mısınız? Sorusunu; "Kesinlikle Aday olmayacağım. Meclis Üyelerimle beraber görevime devam edeceğim" şeklinde cevaplandırdı.

Editör: Pusula Gazetesi