KOZLU BELEDİYESPOR’DA ŞUANA KADAR 12 İMZA

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor’da transfer harekatı her geçen gün biraz daha hızlanıyor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan yeşil-beyazlı takım, bu hedef doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Transfer sezonun açarak hareketli günler yaşayan yeşil-beyazlı takım, şimdiye kadar iç ve dış transferde 12 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

İç transferde 3, dış transferde 9, toplam 12 oyuncuya ardı sıra imzaları attıran yeşil-beyazlı takım, iç transferde sol bek Salih Topyay, kaleciler Hamit Çevik, Emin Gürkan Bingül, dış transferde ise, Geredespor´dan orta saha Ufuk Koç, Bayrampaşa Tunaspor´dan savunma oyuncusu Burak Işıkay, Kilimli Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz ve Hamit Kavraz, Gaziosmanpaşaspor’dan tecrübeli isim Taylan Varol, Zeytinburnuspor’dan stoper Özcan Karakiraz ile orta saha oyuncusu Rıdvan Okuş, Erdemirspor’dan sağ bek Gökhan Zülfikaroğlu ve Silivrispor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Ramoğlu transfer ederek rakiplerine göz dağı verdi.

AHYAN YENİDEN YEŞİL-BEYAZLI OLUYOR

Antrenör Faruk Bahadır’ı göreve getirdikten sonra transferde düğmeye basan yeşil-beyazlı takım, eksik olan mevkilere takviye yapmaya hazırlanıyor. Haftalardır görüşmelerin sürdüğü eski göz ağrısı Ayhan Arifoğlu’nu transfer etmek için kolları sıvayan yönetim, bu oyuncuyu Kozlu’ya davet ederek masaya oturacak. Önünüzdeki günlerde Kozlu’ya gelmesi beklenen Ayhan ile şartlar da anlaşıldığı takdirde sözleşme imzalanacak ve Ayhan yeniden yeşil-beyazlı formayı giyecek.

KALECİ BAYRAM İMZAYA YAKIN

Mevcut kadrodaki 28 yaşındaki tecrübeli kaleci Hamit Çevik ve 21 yaşındaki kaleci Ermin Gürkan Bingül ile sözleşme yenileyen yeşil-beyazlı yönetimde, kaleci arayışları sürüyor. İlk etapta Tosya Belediyespor’un 24 yaşındaki kalecisi Bayram Evler’i gündemine alan yönetim, ardından geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak 27 yaş sınırına girdiği için gönderilen Mustafa Bulut ile temas haline geçmişti. Yaş kontenjanına girdiği gerekçesiyle tekrar askıya alına Mustafa Bulkt’dan sonra rota yine Tosyalı keleci Bayram’a çevrildi. Haftalardır gündeminde olduğu Bayram Evler transferini bitirmek isteyen yönetim, bu oyuncuyu Zonguldak’a davet edecek. Bugün veya yarın Kozlu’ya gelmesi beklenen Bayram’ın yüzde 90 anlaşma sağlandığı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

SERBAY´DAN SES YOK!
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Zonguldak Kömürspor’un yakından ilgilendiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Serbay Aydın, geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyespor yönetimi ile masa oturmuş ve süre istemişti. Yeşil-beyazlı yönetimle bu hafta içi tekrar bir araya gelmesi beklenen Serbay’ın ikna çalışmaları sürüyor.

Ayrıca, şimdiye kadar yaptığı 12 transfer ile dikkatleri üzerine çeken Kozlu Belediyespor, forvet bölgesinin boşluğundan şikayetçi. Yönetim golcü arayışları için düğmeye bastı. Hafta başında itibaren yaşanacak hareketlilikte forvet mevkisine takviye yapmaya hazırlanacak.

ORTA SAHAYA ADAPAZARI´NDAN KASAP CEM

Transferin hızlı takımlarından Kozlu Belediyespor, dur durak bilmiyor. Yönetim son olarak, Adapazarıspor’un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Cem Kasap transferi için düğmeye bastı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, yaptığı transferlere bir yenisi daha eklemek için rotasını Adapazarı’na çevirdi. Zonguldak ekibi, orta sahayı güçlendirmek için Adapazarıspor’un 26 yaşındaki oyuncusu Cem Kasap ile temasa geçti. Transfer listesine aldığı bu oyuncu ile görüşmelere başlayan yönetim, Cem’i Zonguldak’a davete ederek anlaşma zemini arayacak. Şartlarda anlaşılması halinde, Zonguldak’a davet ettiği Cem Kasap’ı Kozlu’da Kulüp Binası’nda imzayı attıracak.

1999 yılında Galatasaray alt yapısında başladığı futbola sırasıyla Ankaraspor alt yapısı, İstanbul Beylikdüzüspor, Çerkezköyspor, Ayvalıkgücü Belediyespor ve son olarak Adapazarıspor’da forma giydi.

KOZLU BELEDİYESPOR’DA ULUSLAR ARASI SEÇME

Öte yandan, Kozlu Belediyespor´a futbolcu kazandırmak için10 Ağustos tarihinde başlayacak seçmelerde, yabancı uyruklu futbolcular görücüye çıkacak. Seçemelere gelip denenmeye alınacaklar arasında Ukrayna ve Gürcistan’dan futbolcuların yanı sıra siyahi oyuncularda yer alacak.

Editör: Pusula Gazetesi