Bünyesinde faaliyetlerini gösterdiği futbol branşında alt yapıya büyük önem veren Zonguldak Sarayspor kulübü, alt yapıya verdiği önemin meyvelerini de bir bir alıyor.

Zonguldak elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonalarında boy gösteren Sarayspor’un yeteneklerini Spor Toto Süper Lig ekiplerinin alt yapıları yakın markaja aldı.

2009 yılında kurulan ve üç yıl içerisinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinin alt yapısına 3 sporcu göndermeyi başara Sarayspor’da gün geçmiyor ki futbolun dev kulüpleri sporculara talip olmasın.

OĞULCAN’A KARABÜKSPOR TALİP

Spor Toto Süper Lig’de yer alan Kardemir Karabükspor, alt yapısına Sarayspor’un 15 yaşındaki stoperi Oğulcan Acar’ı katmak için girişimlere başladı. Saraspor Antrenörü Turan Altıntaş ile görüşme halinde olan Karabükspor yöneticileri, şartlar uyduğu takdirle transferi gerçekleşecek. U13’de Zonguldak Şampiyonu olarak Türkiye 1. Kademe maçlarında boy gösteren Oğulcan Acar, Kardemir Karabükspor’un alt yapısına giden ikinci Saraylı olacak.

KUTAY´I, GENÇLERDEN SONRA ANKARAGÜCÜ İSTEDİ

Geçtiğimiz haftalarda Gençlerbirliği Kulübü’nün takip olduğu ve bir süre Ankara’da çalışmalara katılan 13 yaşındaki yıldızı Kutay Kutoğlu, yine bir Başkent ekibi yıldız oyuncu için teklif getirdi. Alt yapıya büyük önem veren Ankaragücü, Kutay Kutoğlu için Sarayspor Antrenörü Turan Altıntaş’la görüşme halinde.

Editör: Pusula Gazetesi