Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir il dışında olduğundan ziyarete katılamazken, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şenol Altuntaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Gül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necmi Abay ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Demirel karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Vekili Şenol Altuntaş, bundan sonra ilişkilerinin daha iyi olacağını söyledi. Altuntaş konuşmasına şöyle devam etti: İşinizin zor olduğunu biliyoruz. Ama sizlerin bu işi başaracağınıza inanıyoruz. Yeni yönetiminizin de hayırlı olmasını diliyoruz. Bu ekonomik krizde ve böyle bir dönemde görev almak çok zor. Ama bizler her zaman yardıma hazırız."


ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, yeni yönetimini tanıtarak; "Yönetimimizde ki arkadaşlarımız gerçekten çok gönüllü. Ekonomi ne kadar kötü olursa olsun biz Karadeniz Ereğliliyiz. Güven içerisinde seçildik. Birlik içerisinde ki çalışmalarla çok iyi işler başaracağımıza inanıyoruz. Ama her şeyi zaman gösterecektir" dedi.


Ateşten gömlek giydiklerini belirten ETSO Başkan Vekili Nurettin Tüğlüoğlu ise; "Kan değişikliği gerekiyordu. Odalarla birlikte iç içe olmamız gerekiyor. Önceki dönem bunları yakalayamamıştık. İnşallah bundan sonra her şey daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi