KOZLU BELEDİYESPOR&[#]8217;DA TAYLAN İMZAYI ATTI
2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yer alacak temsilcimiz Kozlu Belediyespor, transfer hamlelerine devam ediyor. Yeni sezonda iddialı takım kurmak isteyen yeşil-beyazlı takım, transfer çalışmaları kapsamında masaya oturduğu futbolcularla sözleşme imzalamayı sürdürüyor. Kozlu Belediyespor yönetimi, kadrosunda görmeyi çok istediği ve hafta sonu yaşanan görüşmelerin ardından her konuda anlaştığı 32 yaşında tecrübeli futbolcu Taylan Varol ile Kulüp Binası&[#]8217;nda sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Gaziosmanpaşaspor&[#]8217;da forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Kulüp Binası&[#]8217;nda yapılan imza töreninde; Kozlu Belediyespor yönetiminden Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci ve Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız bulundu.

Kozlu Belediyespor Kulüp Binası&[#]8217;nda kendini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan tecrübeli futbolcu Taylan Varol, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve 3. Lig geçmişi olan yeni takımında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. 32 yaşındaki futbolcunun takıma tecrübesiyle hayat vermesi bekleniyor.

Kariyeri boyunca bir çok önemli kulüpte futbol oynayan Taylan Varol, Türkiye Kupaları&[#]8217;nın yanı sıra Bank Asya Birinci Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig&[#]8217;de tam 306 kez forma giyindi.

UĞUR YASAN İMZAYA ÇOK YAKIN

Öte yandan Kozlu Belediyespor, daha önce masaya oturduğu kariyerinde Antalyaspor ve Kocaelispor takımlarında Süper Lig deneyimi yaşayan 33 yaşındaki futbolcu Uğur Yasan transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Geçtiğimiz haftalarda Kozlu&[#]8217;ya gelerek görüştüğü ve haber bekledikleri bu oyuncunun yeşil-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi