Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bu yıl Ramazan çadırı yerine tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek götürüleceğini ifade etti. İftar vaktinde ve sonrasında insanların Kozlu merkeze inmemesi nedeniyle bu yıl Ramazan eğlencesinin de düzenlenmeyeceğini belirten Başkan Bektaş, &[#]8220;Ramazan eğlencesi yapmayı düşünmüyorum. Kozlu 40 bin nüfuslu bir yer, nüfusun çoğu mahallelere dağılmış. Çarşı merkezi çok düşük miktarda nüfusa sahip... Yaptığımız işler, vatandaşın geneli faydalanmayınca, bize hizmet gibi gelmiyor. İnsanlar merkeze gelmiyor. Ya bunu her mahallelere yayacaksınız, ya da yapmayacaksınız. Mahallelerden araç bile kaldırsanız, merkeze insanlar gelmiyor&[#]8221; dedi.

Ramazan ayında Zonguldak&[#]8217;ın en şanslı insanlarının Kozlu&[#]8217;da bulunduğunu ileri süren Başkan Bektaş, şöyle konuştu:

&[#]8220;Ramazan ayı açısından Zonguldak&[#]8217;ta en şanslı yerlerden biri Kozlu beldesi... Çünkü beldemiz insanları için çok rahat, serin bir Ramazan ayı geçecek. Beldemiz insanlarının iftar da ve sonrasında vakit geçirebilecekleri ve gezebilecekleri yeri var. Sahildeki piknik alanımız, Ramazan ayında çok kalabalık oluyor. Sahiller doluyor.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi