Zonguldak´ın Ereğli ilçesine bağlı Bayat Köyü´nde bir şahıs, pompalı tüfekle intihar etti.
Olay, Bayat köyü Kireçlik sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 engelli kız kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan Hüseyin Ç. (35), akşam saatlerinde kardeşi ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmaya anne Ayşe Ç. de katılınca Hüseyin Ç., intihar edeceğini söyleyerek evden çıktı. Evde bulunan pompalı tüfeği alarak evlerinin yaklaşık 500 metre ilerisindeki toprak alana giden şahıs, ailesinin gözünün önünde tüfeğin namlusunu karnına dayayarak tetiği çekti. Bir anda kanlar içinde kalan Hüseyin Ç.
için köy halkı seferber oldu. Uyanık kalması için su döktükleri Hüseyin Ç.´yi vakit kaybetmeden özel araç ile hastaneye götürmek için yola çıkan köylüler, Ereğli Kepez mevkiinde yaralıyı sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıya ilk müdahaleyi ambulansta gerçekleştiren sağlık görevlileri, durumun ağır olması nedeniyle yaralıyı özel hastaneye kaldırdı.
Karın bölgesinden yaralanan ve aşırı kan kaybeden Hüseyin Ç., uzun uğraşlara rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan aile yakınları ve sevenleri ise gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Ç., "Oğlum ben seni böyle mi görecektim. Bir gün olsun gün yüzü görmedin. Yerde kanlar içinde yatan yavrum. Sen bize bunu neden yaptın" diyerek ağıtlar yaktı.
Yapılan otopsi sonrasında Hüseyin Ç.´nin cansız bedeni ailesine teslim edildi. Bekar olan Hüseyin Ç.´nin, kısa süre önce cinayet suçundan girdiği cezaevinden şartlı tahliye edildiği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi