Çaydamar Mahallesinde ikamet eden Recep Tığcıoğlu (32), bankadan kredi çekerek, paranın bir kısmını annesine teslim etti. Daha sonra annesi paranın bir kısmının olmadığını fark etti. Tığcıoğlu, kayıp parasını bulmak için Emniyet ve Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne müracaat etti.
İstasyon ve un fabrikası yolundan geçen Siyami Avcı adlı vatandaş ise, yerde 3 bin 490 TL´yi buldu. Avcı, parayı Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti. Emniyet ve zabıta ekiplerinin çalışmaları sonrasında paranın Tığcıoğlu ailesine ait olduğu tespit edildi.
Parayı teslim alan Recep Tığcıoğlu, hayırsever vatandaşa teşekkür etti ve yaşadıklarını şöyle anlattı; “Annemle birlikte öğle vakti 12:15’de bankadan kredi çekmiştik. Annem paranın bir miktarını istasyon ve un fabrikası yolu arasında düşürmüş. Siyami Avcı adlı vatandaş yerde parayı buluyor ve zabıta müdürlüğüne teslim ediyor. Paradan umudumu kesmiştim ama bugün 3 bin 490 TL’yi teslim aldım. Parayı bulan Siyami Avcı ve yardımlarından dolayı Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.”
Editör: Pusula Gazetesi