YEŞİL-BEYAZLILAR TECRÜBELİ FORVETİN PEŞİNDE
Transfere hızlı bir giriş yapan Kozlu Belediyespor, Süper Lig ve Bank Asya tecrübesi bulunan Uğur Yasan’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Geçtiğimiz Cuma günü 4 genç oyuncuyu renklerine katan Bölgesel Amatör Lig’in Zonguldak temsilcisi, taraftarı tribünlere çekecek futbolcuyu renklerine katmanın peşinde.

Cengiz Gürleyen, Uğur Saral, Erhan Birinci, Hasan Özkul’den oluşan transfer komitesiyle yeni sezonun kadrosunu oluşturan ekipte, genç oyuncuların yanı sıra tecrübeli oyuncular da listede yer alıyor.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Geredespor’un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ufuk Koç, Bayrampaşa Tunaspor’un 21 yaşındaki savunma oyuncusu Burak Işıkay, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor’dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz ve geçen sezonun kadrosunda yer alan 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Salih Topyay’ı renklerine katan Yeşil-Beyazlılarda imzalar devam edecek.

UĞUR YASAN HER TAKIMA LAZIM

Yeni sezonda üst sıraları zorlayacak ekip oluşturacak olan Kozlu Belediyespor, Süper Lig ve Bank Asya tecrübesi bulunan 33 yaşındaki forvet oyuncusu Uğur Yasan’ın peşine düştü.

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor A.Ş. ve Kocaelispor formalarıyla 111 maça çıkarken 11 kez fileleri havalandırdı. Bank Asya Birinci Lig’de ise Kocaelispor ve Karşıyaka formalarıyla ise 5 golle imza attı.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında KKTC Telsim Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün formasını giyen ardından Bölgesel Amatör Lig ekibi Yeni Diyarbakır Spor’a transfer olan Uğur, sezonu 4 golle kapattı. Yeni Diyarbakır Spor’la Bölgesel Amatör Lig Play Off maçlarında oynadı. Kozlu Belediyespor transfer komitesinin oyuncuyla yaptığı ilk görüşmede yüksek ücret talep ettiği için transferi askıya aldığı ancak anlaşma zemini arandığı öğrenildi.

KİMLİK KARTI:

ADI-SOYADI: Uğur Yasan

DOĞUM YERİ: Antalya

YAŞ: 33 MEVKİİ: Forvet

EN SON OYNADIĞI KULÜP: Yeni Diyarbakırspor (BAL)

OYNADIĞI KULÜPLER: Antalyaspor, Kocaelispor, Alanyaspor, Karşıyaka, Gebzespor, Kırıkkalespor, Kocaelispor, Edirnespor Gençlik, Mağusa Türk Gücü, Yeni Diyarbakırspor

Editör: Pusula Gazetesi