Kurtlar Vadisi´nde Memati Baş olarak sevenlerinin gönlünde taht kuran Gürkan Uygun, Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali kapsamında düzenlenen söyleşiye katılmak üzere Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesine geldi. Burada Beşiktaş Kulübünün Taraftar Derneği´ni ziyaret eden Uygun, Kurtlar Vadisi dizisindeki durumu ve yaz ayında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Dernek binasında taraftarlar, Dernek Başkanı Tarkan Adik ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Gürkan Uygun, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Faaliyetleri dinledikten sonra dernek yönetimini sosyal sorumluluk projesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik eden Uygun, kendisinin de ailesinin de Beşiktaşlı olduğunu söyledi.
Dernek üyelerinin, "Memati&[#]8217;nin durumu ne olacak?" sorusunu yanıtlayan Uygun, &[#]8220;Bu konuda ser vermem sır da vermem. Biliyorsunuz ki iki kişinin bildiği sır değildir&[#]8221; şeklinde konuştu.
Yaz ayında yapacağı çalışmalara da değinen Uygun, &[#]8220;Eğer herhangi bir dizi ve ya film teklifi gelmezse Kocaali&[#]8217;de fındık toplayacağım. Şu ana kadar gelen teklifler var ancak daha değerlendirmedim. Ama bu sene de fındık toplayacağım gibime geliyor. Bundan önce 8 ton fındık toplamıştım&[#]8221; dedi.
Dernek başkanı Tarkan Adik&[#]8217;in, &[#]8220;8 ton fındık çok iyi mahsul&[#]8221; yorumuna cevap veren Uygun´un, &[#]8220;O kadar fındığı tek başına toplarsan iyi bir mahsul olur&[#]8221; demesi gülüşmelere neden oldu. Dernek yönetiminin, &[#]8220;Fındık toplamaya yardım ederiz&[#]8221; sözüne yaşadığı bir olayla cevap veren Gürkan Uygun, &[#]8220;Bir zamanlar bana yardım etmek isteyen 8 arkadaş vardı. Onlara, ´Sabah buluşalım´ dedim ama sabah olduğundan kimse gelmedi&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi