Kozlu beldesinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın sahibi olduğu Karaduman Center&Apart içindeki Elizya Düğün&Toplantı Salonu ve Rota Cafe Restaurant’ın açılışı yapıldı. Konuklar, baba Galip Karaduman ile Metin ve Mehmet Karaduman kardeşler tarafından karşılandı. Açılışa; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, TBMM eski ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Müftüsü Refik Bulut, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, İŞKUR ve Çalışma Müdürü Gönül Demirsu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav, başta Erdal Şeker, Erdoğan Demir, Halit Demir, Kadir Alagöz, İsmail Kocabacak, Sami Aydın olmak üzere çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı. Açılış öncesi İl Müftüsü Refik Bulut tarafından dua okundu.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, yaptığı konuşmada, “Üç aylar içinde bulunuyoruz, güzel bir Cuma günü açılışı yapıyoruz. Açılışın ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, “Karaduman Ailesi, Zonguldak’a çok güzel yatırım yapmış, insanlarımıza aş kapısı olmuştur. Bunların bir tanesini de açma imkanı buluyoruz. Buradan bol kazanç elde etmelerini diliyoruz. Çok kazansınlar, çok vergi versinler. Bu gibi tesisleri daha çok açmayı umut ediyoruz. Yer sıkıntısı çeken Zonguldak’ta, hastane yapmak için bile yer bulamadığımız Zonguldak’ta bu gibi tesislerin açılıyor olması, bizi gerçekten heyecanlandırmaktadır. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman da, açılışa gelen herkese teşekkür ederek, “Mutlu günümüzde burada olan eski Meclis Başkanımız Köksal Bey’e, Vali Bey’e ve değerli misafirlere teşekkür ediyorum. Zonguldak’a yatırım yapmak için yola çıkmıştık. En sonunda iki tane açılışımızla bunu gerçekleştirmiş olduk. Hem istihdam anlamında, hem de ülkemize katma değer anlamında şehrimize iki işyeri kazandırdık. Önümüzdeki süreçte de kazandıklarımızla Zonguldak’a aynı yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Zonguldak’a yakışır bir düğün salonu yaptığımızı düşünüyorum. Hemen alt katında kafe restoran ile Zonguldak’ta yaşayan hemşehrilerimize ve Zonguldak’a gelen misafirlerimiz için iyi bir yer yaptığımızı düşünüyorum. Bu özel günümüzde bizlerin yanında olan bütün misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi