Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Rotary Kulübü&[#]8217;nün dönem başkanlığı devir-teslim töreni Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel&[#]8217;de gerçekleştirildi. Devir teslim töreninde konuşan eski dönem başkanı Tolga Çam, görev süresinde yaşadığı bazı kişisel olumsuzluklara rağmen canla, başla çalıştıklarını söyledi.
Görev yapmasına olumlu bakan eski işyeri yönetim kurulu başkanı İsmet Yılmaz, başta olmak üzere destek verenlere teşekkür eden Çam, &[#]8220;Biz Rotaryenler, topluma hizmet ideali ile bir araya gelmiş, mesleğinde başarılı, iyi ahlaklı, kendinden önce hizmet bayrağını göklere çıkarmaya çalışan kişileriz. Ben ve yönetimin hizmet bayrağını elimizden geldiğince yukarıya taşıyarak, içimizden gelen güçle insanlığı kucakladık. Şu dakikadan sonra da sevgili Semih Dizdar, Ereğli Rotary Kulübü Başkanı olarak hizmet bayrağını en yüksek seviyelerde, hizmet yoluyla barış sloganıyla taşıyacağından hiç kuşkum yok&[#]8221; dedi.
Ereğli Rotary Kulübü yeni dönem başkanı Semih Dizdar da, &[#]8220;Rotary Kulübü Başkanı olarak görevimin gerçeklerini, kulüp kurallarına uygun olarak takım çalışması içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Görev süremizde gerçekleştireceğimiz faaliyetleri ileriki sürelerde aktaracağım. Öncelikli olarak ise 29 Ekim&[#]8217;de satranç veya briç turnuvası düzenlemeyi uygun görüyoruz. Devam eden öğrenci burslarını artmak istiyoruz. Erkan Tanı Hizmet meslek Ödüllerinin verilmesi, ilk yardım kursları ve geziler gibi rutin aktivitelerimizi sürdüreceğiz&[#]8221; diye konuştu.
2430&[#]8217;uncu Bölge 2&[#]8217;nci Grup Guvernörü Yüksel Akten ise, 365 gün olan yılda kısalık olmadığına vurgu yaparak, &[#]8220;Görev sürelerimizin bu kadar çabuk geçmesini bize hissettiren Tolga Çam´ın yüreğindeki sevgi, eşinin desteği, kızlarından aldıkları zamanı Rotary&[#]8217;e ayırmaları, bu sevgi, insanların hayatına dokunmak arzusu, bize bütün yaptıklarımızı, çok kolay ve çabuk geçti hissi veriyor. Bunu da böyle sürdürmek istiyoruz&[#]8221; dedi.
Devir-teslim töreninde eski dönem başkanı Tolga Çam, başkanlık madalyası ile rozeti yeni dönem Başkanı Semih Dizdar&[#]8217;a taktı.
İntekart Beyza Yüzgeç&[#]8217;in de görevini kardeşi Sena Yüzgeç&[#]8217;e devrettiği törende, kulübün yıl içindeki etkinliklerine destek veren üyelere ve konuklara plaketler verildi.
Yeni dönem başkanı Dizdar&[#]8217;ın bu dönem birlikte görev yapacağı dönem sekreteri Mustafa Gür ve Dönem Saymanı Selim Aslankaya&[#]8217;yı takdim ettiği tören, yenilen yemek ile çalışan müzik eşliğinde devam etti.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri tekin, bölge guvernörleri ve Rotaryenler ile Ereğli&[#]8217;deki interaktlar ve bazı davetlilerin katıldığı gecede, yerel sanatçı Muharrem Darçın&[#]8217;ın şarkıları eşliğinde eğlenildi.
Editör: Pusula Gazetesi