Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, beraberinde CHP&[#]8217;li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat&[#]8217;ı ziyaret etti. Başkanı Akdemir, İl Başkanı Furat&[#]8217;a ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, elbirliği ile halka en iyi hizmeti vereceklerine inandıklarını belirterek, &[#]8220;CHP Zonguldak İl Başkanlığı&[#]8217;na görevine yoğun bir gündemle başladık. Zonguldak&[#]8217;taki insanların CHP&[#]8217;den beklentileri var. Bizde bu beklentilere siyaset yapan insanlar olarak katkı vermek istiyoruz. Siz Belediye Başkanımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Daha iyi çalışmalar yapmak üzere hep beraber görev anlayışımızı ortaya koyacağız. Bunun için sizlerinde üzerine büyük işler düşüyor. CHP&[#]8217;nin Zonguldak&[#]8217;ta yapacağı çalışmalarda görmek istiyoruz. Bizde size her türlü katkıyı ve desteği yönetim kurulu arkadaşlarımızla vereceğiz. Önümüzde çok zor ve meşakkatli bir dönem var. Çok çalışmamız lazım, çok işler yapmamız lazım&[#]8221; dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Halil Furat&[#]8217;a başarılar diledi. Akdemir, hep birlikte Zonguldak&[#]8217;a gece-gündüz hizmet sunacaklarını belirterek şunları söyledi:

&[#]8220;Kongre süreci tabii ki bir yarıştır. Bizim partimizde demokrasi anlayışı üst düzeydedir. Bu demokrasi anlayışını Türkiye&[#]8217;ye oturtturmak gerekiyor. Partimizde iki aday içerisinde çok güzel bir seçim atmosferi yaşandı. Yönetimler birlik içerisinde olmalılar. Yönetimlere bu bazda hep destek olunmalı, hoşgörüyü yakalamalı, sevgiyi ve saygıyı yakalamalı. CHP büyük bir kurum, halkın partisi. Biz hizmetlerimizi aksatmadan, bize ne görev verilmişse, ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Gece-gündüz durmadan hizmetleri yapacağız. Bu anlamda, birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız. İnşallah CHP Zonguldak&[#]8217;ta tekrar halkın içerisinde, özellikle kırsal kesime uzanan bir parti olarak görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah güzel çalışmalara imza atarsınız.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi