Zonguldak’ta 15 yaşındaki C.G.´ye tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 18 yaşındaki K.E. ile 23 yaşındaki S.E., tutuklandı.

Genç kız, iddiaya göre gönül ilişkisi yaşadığı S.E. ile geçen yıl aralık ayında, onun evinde kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdi. C.G., bir süre sonra tanıştığı S.E.´nin arkadaşı K.E. ile de arkadaş oldu. K.E., tanıştıktan 1 ay sonra evine davet ettiği C.G.´ye burada tecavüz etti. C.G.´nin durumu anlattığı ailesi, polise şikayette bulundu. S.E. ve K.E., polis tarafından gözaltına alındı.

Polise verdiği ifadesinde S.E. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini anlatan C.G., "Ancak K.E., bana tecavüz etti. Bu tecavüz olayı birkaç defa tekrarlandı. S.E. de buna göz yumdu. İkisinden de şikayetçiyim" dedi.

Polisteki ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen K.E. ve S.E., adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı´nın tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği şüpheliler, ´Küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı´ suçlamasıyla tutuklandı. S.E. ve K.E., cezaevine konuldu.

Editör: Pusula Gazetesi