İstanbul Zonguldaklılar Derneği´nin, Zonguldaklı İşadamları ve bürokratlar ile İstanbul´daki Zonguldaklı İşadamlarını yemekte bir araya getirdi. Yemeğe Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile Zonguldakspor eski Başkanı, İşadamı İsmail Recai Şanlı da katıldı. Arca Suit Otel´de gerçekleşen yemekte bir araya gelen bazı isimler, ilk defa tanışma imkânı buldular.


Haber Merkezi- İstanbul´da ikamet eden Zonguldakspor´un eski Kulüp Başkanı, İş adamı İsmail Recai Şanlı´ya ait "Arca Suite Otel" de İstanbul Zonguldaklılar Derneği tarafından verilen yemeğe birçok akademisyenlerde katıldı. Derneğin kuruluşundan bu yana yaptığı faaliyetler hakkında, İlker Eliçora´nın hazırladığı kısa bir sinevizyon sunumu izlendi.


Yemeğe, Dernek Başkanı Orhan Bayraklı ile Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gelirler Daire Başkanı Ali Rıza Kiremitçi, İstanbul Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yazıcı, Zonguldakspor´un eski Kulüp Başkanı, İş adamı İsmail Recai Şanlı, Ece Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Ece, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, İşadamı Doruk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Doruk, İş adamı sanayici Mehmet Gökay, İş adamı Emir Tekstil sahibi Muharrem Aydın, İşadamı Mustafa Gülmez, İş adamı Hüseyin Şen, Sanayici Cemil Yan, Fırat Aydoğan, eski TTK Müdürü İsmail Verimbaş, Ece Sigorta sahibi Trafik Müşaviri Halil İbrahim Ece, Bağcılar Karaelmaslılar Derneği Başkanı Mustafa Dorukös, Yıldız Teknik Üni., Boğaziçi Üni. Öğr. Gör. Necdet Ekinci, İstanbul Atatürk Havaalanı memurlarından Hulisi karadayı, Nevzat Öztürk, Turizmci Murat Dönmez, reklâm organizatörü Fazilet Batur, Sigorta Danışmanı ve Grup Karaelmaşk Kurucu Üyesi Barış Sağlam, Avukatlar, Ahmet-Mehmet-Muhammet Keserci, Fevzi-Çoşkun Tavukçu, İslam Korkmaz, Derneğin Basın Danışmanı Mustafa Gökdemir ve Yönetim Kurulu katıldı.


İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, ev sahipliği yapan ve desteklerinden dolayı İş adamı İsmail Recai Şanlıya teşekkür etti. Bayraklı, "Görülüyor ki Derneğimizin verdiği bu yemekle birçok iş adamları ile önemli isimleri bir araya getirdik ve Zonguldak için dernek için İstanbul´da bir adım atılmış oldu" dedi. Derneğin bu tür faaliyetlerin devam edeceğini vurgulayan Bayraklı eğitime verdiği önemi de değinerek, "Ben eğitim yıllarımda birçok zorluklar yaşadım ve bu zorlukları geleceğimiz gençlere yaşadığım zorlukları yaşatmamak amaçlarımız içersindedir. Bu konuda derneğimiz ileriki günlerde, "Eğitime destek" adı altında bir organizasyon hazırlığı içerisinde olacaktır. Ayrıca amaçlarımızın içerisinde, derneğimizin kendine ait binasını almak istiyoruz, tabi ki bu üyelerimizden aldığımız aidatlarla olmaz bizler gurbetteki Zonguldaklılar kendimize ait binamıza kavuşmak istiyoruz" diye konuştu.


Bayraklı, son olarak yemeğe katılan herkese teşekkür etti.


Devrek Belediye Başkanı, İş adamları İsmail Recai Şanlı, Ergün Ece Ahmet Doruk, Mehmet Gökay ile Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gelirler Daire Başkanı Ali Rıza Kiremitçi yaptıkları konuşmalarda ki ortak nokta ise İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı´nın yapmış olduğu faaliyetleri için tebrik etmeleri idi. Ayrıca derneğin ileriki dönemlerdeki faaliyetlerinde yanlarında olacaklarını belirttiler.


Zonguldak ve Zonguldakspor sevdalılarını bir araya getiren "karaelmask" site sahibi Barış Sağlam´ın Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldakspor´un eski Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı ve Dernek Başkanı Orhan Bayraklı´ya Zonguldakspor renkleri olan kırmızı-lacivert atkı hediye ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Pusula Gazetesi