Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mezunlar Günü bu yıl 1 Temmuz 2012 Pazar Günü Zonguldak İmam-Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek.

Mezunlar Günü ile ilgili ZİMDER Başkanı Hüdaverdi ŞEN şu açıklamalarda bulundu. &[#]8220;Her yıl düzenli olarak icra ettiğimiz ve büyük katılımlarla coşku içerisinde kutladığımız mezunlar günümüzün 21.cisini 1 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulu, İmam-Hatip Derneği ve Okul Aile Birliği ile birlikte zengin bir program hazırlamaya çalıştık. Mezunlar günü için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Bu yıl da mezunlar günümüze Türkiye&[#]8217;nin dört bir tarafından ve yurt dışından mezunlarımızı ile mensuplarımızın katılımı olacaktır. 1974 yılından itibaren mezun olan tüm mezunlarımıza ulaşmaya, katılımlarını sağlamaya çalıştık. Bunun yanı sıra geçmiş yıllarda okulumuzda görev yapmış idareci ve öğretmenlerimizi de günümüze davet ettik. Zonguldak İmam-Hatip, Anadolu İmam-Hatip ve Kozlu İmam-Hatip Lisesinden bu yıl mezun olan öğrencilerimizin diplomalarının da verileceği bu günde tüm gönül dostlarımızı da aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

1974 yılından itibaren mezun veren okulumuzun mezun sayısı beşbini aşmış durumdadır. İlimizdeki diğer İmam-Hatip Liselerinin mezun sayıları ile toplam on bini geçmiş durumdayız. Mezunlarımız şehrimizde, ülkemizin dört bir tarafında İmam-Hatiplilik ruhu ile çok değişik iş kollarında milletimize hizmet etmeye devam etmektedirler. Dernek olarak böylesi büyük bir kitleyi toparlayıp, kaynaştırmak, dayanışma ruhunu artırmak en büyük hedefimizdir. Düzenleyeceğimiz 21 mezunlar günü programı ile bu hedefi bir kez daha gerçekleştirmiş olacağız. Bu başarının mutluluğunu bizimle paylaşmak isteyen tüm gönül dostlarımızı 1 Temmuz Pazar günü saat 11.00&[#]8217;de Zonguldak İmam-Hatip Lisemize bekliyoruz.&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi