Zonguldak Karaelmas 2012 Karadeniz 12&[#]8217;nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Zonguldaklı Fotoğraf Sanatçısı Şafak Tortu&[#]8217;nun fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, BKM Müdürü Abdullah Bakır, eZonguldaksporlu eski futbolcu Halil Güngördü ve sanatseverler katıldı.
Açılışta konuşma yapan Şafak Tortu, &[#]8220;10 senedir fotoğrafla uğraşıyorum. Bütün bunlar 10 senelik zaman içerisindeki birikimlerimdir. Yarısı kurgusaldır, yarısı da normal fotoğraflar. Sergimiz festival süresince devam edecektir. İnşallah ilgide iyi olur. Emeklerimizin karşılığı görülmüş olur&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, &[#]8220;Festivalimizin 12&[#]8217;cisini yatığımız bugünlerde, bu tür etkinlikleri görmek gerçekten çok güzel. Zonguldak bir kültür şehridir. Bu kültür Zonguldak&[#]8217;ta çok farklı bir yer almıştır. Ben Şafak beyi yürekten kutluyorum. Bu eserleri Zonguldak&[#]8217;ımıza kazandırdığı için teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Açılış kurdelesinin ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve davetliler fotoğraf sergisini gezerken, sanatçı Şafak Tortu ise fotoğrafları hakkında davetlilere bilgi verdi.

Editör: Pusula Gazetesi