Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;ne Kozlu Polis Merkezi Amiri Mustafa Tosunoğlu, Bitlis&[#]8217;e atandı. Kozlu´da uzun yıllardır görev yapan Tosunoğlu´na hizmetlerinden dolayı Kozlu Belediyesi teşekkür plaketi ve hediyeler takdim etti.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş adına Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri Fikret Korkmaz ve Hasan Atalay ziyaret ettikleri Mustafa Tosunoğlu´na baston ve değişik hediyeler verdiler.

Yakın zamanda Kozlu´dan ayrılacağını belirten Tosunoğlu, "Kozlu´da uzun zamandır hizmet veriyoruz. Kozlu Belediyesi ve Başkanımız Sayın Ali Bektaş ile bir abi-kardeş ilişkisi içinde çalıştık. Kozlu´dan memnun ayrılacağım. Sokaktaki küçüğümüzü kardeş, büyüğümüzü abi belirledik. Gerçekten Kozlu´nun insanları sıcak ve samimi insanlarıdır. Ziyaretlerinden dolayı, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Meclis üyeleri Fikret Korkmaz ve Hasan Atalay´a Kozlu Belediyesi Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Hikmet Sinan´a ve Kozlu Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Şen´e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz da, ziyarette yaptığı konuşmada, "Biz Mustafa komiserimizi gerçekten bir kardeş gibi gördük. Tüm düzenlediğimiz etkinliklerde bizlere yardımcı oldu. Gittiği ilden inşallah daha da başarılı olur. Biz kendisinde memnunuz, inşallah gittiği ildeki vatandaşlar da memnun olur. Çalışma hayatında başarı ve sağlık diliyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi