Isıtma-soğutma sektörünün köklü markası DemirDöküm’ün üst yönetimi, doğal gazın yaygınlaşmasına paralel olarak DemirDöküm hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla önceki akşam Zonguldak Dedeman Oteli’nde bir toplantı düzenledi.

DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M.Grosser, Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan ile bölge yöneticilerinin yer aldığı toplantıya; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Birhan Şahin, AK Mercan Firması Sahibi Bekir Selçuk ve işadamları da katıldı.

Tüketicileri ziyaret ederek onların dilek ve önerilerini doğrudan dinlemenin iş modellerini geliştirmede çok yararlı olduğunu ifade eden DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M.Grosser, bu nedenle de bölge ziyaretlerine çok önem verdiklerini belirtti. Grosser, hem değişen ve gelişen DemirDöküm markasını tanıtmak ve yeni ürünler hakkında bilgi vermek, hem de tüketicilerin beklentilerini bölgesel düzeyde öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler sunmak için bölgesel ziyaretleri yıl boyunca sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Grosser, DemirDöküm ile bağlantılı olarak dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmelerle ilgili bilgiler vererek, “Global dünyada fazla ön yargılı olmamak lazım. Ekonomik krizler de deprem gibidir, önlem almaktan başka çözüm yoktur. Şu an ise, kriz yok, iş yapacağız, sonra krizi bekleyeceğiz, dedikodulara da kulak asmayacağız. Kriz varsa, kriz bitecektir, kriz döneminde bile yatırıma hazırlık yaparsanız kazanırsınız ve geleceğe güvenin. Türkiye’nin yüzde 64’ü doğal gaz kullanma konumuna geldi. 2020’de Türkiye’de herkes doğal gaz kullanabilecek” diye konuştu.

Grosser, konuşmasının son bölümünde herkese ders olacak bir ricada bulunup, “Temiz bir dünya için doğamızı daha fazla koruyalım” dedi.

Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan da, gerek çevre bilincinin artması, gerekse kullanım kolaylığı nedeniyle Türkiye’de doğal gaz kullanımının gün geçtikçe yaygınlaştığını, sektörün lider markası olarak doğal gazın bulunduğu ilerde tüketicilerle tanışmak ve yeni teknolojiler hakkında onları bilgilendirmek amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini ifade etti. Toplantılarda, tüketicilerin düşünce ve önerilerini de öğrenme fırsatı bulduklarını belirten Atan, yüzde 100 müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik projeleri hayata geçirmede bu bilgilerin çok yararlı olduğunu sözlerine ekledi.

Sunumların ardından Zonguldak’a gaz gelmesine katkıları olan; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Mercan Firması Sahibi Bekir Selçuk ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Birhan Şahin’e DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M.Grosser tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
Editör: Pusula Gazetesi