29 Mart 2009&[#]8217;da yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Çaycuma Belediye Meclisi için Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarından gösterilen adaylar, Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Belediye Başkan Adayı Tümer Peker ve İlçe Başkanı Şeref Köktürk&[#]8217;le bir araya gelerek moral depoladı. Cumhuriyet halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, &[#]8220;Böyle güçlü ve sağlam bir ekiple seçime gidiyor olmayı hem Cumhuriyet Halk Partisi, hem de Çaycuma&[#]8217;mız için bir şans olarak görüyor ve arkadaşlarımla gurur duyuyorum&[#]8221; dedi.
Toplu fotoğraf çekiminde heyecanlı, inançlı ve kararlı davranışlarıyla dikkati çeken Belediye Meclisi adayları da, &[#]8220;Bu seçim sürecinde projelerimizi ve yapacağımız çalışmaları Çaycumalı hemşerilerimize en iyi şekilde anlatarak onların oylarını isteyeceğiz. Her biri alanında yetkin kişilerden oluşan ekibimiz, bu görevi layıkıyla yapacak güçtedir. Kendimize ve halkımıza güveniyoruz&[#]8221; dedi.
Belediye Meclisi adaylarıyla fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Adayı Tümer Peker, &[#]8220;Bu kadroyla başarılı olmamak elde değil. Çaycuma&[#]8217;yı kucaklamaya, biriken sorunları birlikte çözmeye geliyoruz. Halkımızın bize gösterdiği ilgiden memnunuz&[#]8221; dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma Belediye Meclisi Üyesi adayları şu isimlerden oluşuyor:
Osman Aksoy, Ali Yurtbay, Nesrin Petük, İlhan Özkara, Nusret Yakıcı, Erdem Hacıoğlu, Onur Yiğit, Bahri Malakçı, Satılmış Gedik, Hasan Dilek, Afet Köktürk, Müjgan Sağtekin, Mehmet Ali Yiğit, Bilge Çorak, Dilek Gökçe.
Editör: Pusula Gazetesi