Düzenlenen akülü araç teslimine; Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, AK Parti İl Engelli Komisyon Başkanı Mevlüt Akkaya katıldı.
AK Parti Zonguldak İl Engelli Komisyon Başkanı Mevlüt Akkaya, engelli vatandaşa verilen akülü araç ile ilgili şunları söyledi;
“İşyar Bey bizlere müracaat ederek, bir engelli aracına ihtiyacı olduğunu ifade etti. Bizde komisyon olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek’e durumu aktardık. Neden Turgut Bey diyeceksiniz? Çünkü Turgut Bey’in geldiği Adapazarı’nda bu işlerde çok aktif olduğunu biliyorduk. Sağ olsunlar, kendisi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye konuyu açmışlar. Allah razı olsun, Belediye Başkanımız da Müdürümüz aracılığı ile bu engelli aracını vatandaşımıza ulaştırdılar.”

18 yıldan bu yana engelli olduğunu ifade eden İşyar Akkaya ise, “Öncelikle bu aracın bana ulaşmasını sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek’e ve Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli’ye teşekkür ediyorum. Artık bu araçla istediğim yere kimsenin yardımı olmadan gidip-gelebileceğim. Allah sebep olanlardan razı olsun” dedi.

Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ise şunları söyledi;

“İşyar kardeşimizin bu araca kavuşmalarından dolayı bizlerde çok mutlu olduk. Bölgemizdeki tüm engelli kardeşlerimize bu ve buna benzer araçların temini açısından yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu aracın tesliminde katkıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek, Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli ve buna sebep olan Engelli Komisyon Başkanı Mevlüt Akkaya kardeşimize teşekkür ediyorum. ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında yapılmış olan bu çalışmaların diğer kurumlara ve iş adamlarına örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi