Halil Posbıyık sert konuştu; &[#]8220;Çok merak ediyorum doğrusu..AKP&[#]8216;lilerle el ele yürüyen,onlara koltuk değnekliği yapan Baycık,rejim mücadelesinin hangi safındadır?. Rahmetli Ecevit &[#]8216;in simgesi olan kasket, Baycık &[#]8216;a yakışmıyor! Baycık, şu andaki misyonuna uygun yeni bir kılık,kıyafet bulmalıdır kendisine!..


CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık son açıklamasında DSP adayı Boray Baycık&[#]8217;ın AKP&[#]8217;ye koltuk değnekliği yaptığını söyledi.


Baycık&[#]8217;ın akıl hocalarının desteği ile Sol&[#]8217;u bölmeye çalıştığına dikkat çektiğini belirten Posbıyık, isim vermeden; &[#]8220;İnanılmayacak kadar sığ, çirkin, aşağılık ayak oyunlarına tevessül ediyorlar&[#]8230; Böylelerine baktıkça insanın midesi bulanıyor&[#]8221; dedi.


İşte Posbıyık&[#]8217;ın o açıklaması

Sevgili hemşehrilerim,

Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Bu zaman zarfında siyasetin güzelliklerini olduğu kadar çirkinliklerini de gördüm ve yaşadım. Bu konuda tecrübeli sayılırım.


Ama itiraf etmem gerekir ki, siyasetin şu yaşadığımız günlerdeki kadar çirkinleştiğine, pespayeleştiğine rezilleştiğine daha önce hiç şahit olmamıştım. Siyasi yaşam o kadar kirlendi, o kadar ayağa düştü ki, vaktiyle ve günümüzde iri iri sıfatlar taşımış kişiler bile, uzaktan kumandalı robotlar gibi, halkın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. İnanılmayacak kadar sığ, çirkin, aşağılık ayak oyunlarına tevessül ediyorlar&[#]8230; Böylelerine baktıkça insanın midesi bulanıyor. Kendilerine politikacı diyebilen bu gibilerin, başkalarının elinde bu kadar oyuncak olması, cüceleşmesi bende acıma duygusu da yaratıyor ayrıca&[#]8230;


Sevgili Ereğlililer,


Bunun son örneğini, Boray Baycık &[#]8217;ın beni sözde yalanlamaya kalkışmasında yaşadık.

Baycık, Sn. Kemal Özer&[#]8217;le bana mesaj gönderip; &[#]8220;DSP&[#]8217;den aday olmam için bana baskı yapıyorlar; ama, ben piyon değilim, aday olmayacağım&[#]8221; şeklindeki sözlerinin doğru olmadığını bana mesaj göndermediğini ileri sürdü; &[#]8220;Posbıyık yalan söylüyor&[#]8221; diye basına açıklama yaptı.

Tesadüf bu ya, bu açıklama Kemal Özer&[#]8217;in CHP&[#]8217;den Belediye Meclisi adayı olmadığının belli olduğu gün yapıldı?


Baycık&[#]8217;ın akıl hocaları herhalde şöyle düşündüler:


&[#]8220;Özer listede yok, anlaşılan Posbıyık&[#]8217;la arası iyi değil; yalanlamanın tam sırası! Özer Posbıyık&[#]8217;ı doğrulamaz nasıl olsa&[#]8230;&[#]8221;


Akıl hocaları yanılıyor!..


Kemal Özer benim yakın arkadaşımdır. Kendisiyle 1994&[#]8217;den bu yana birlikte siyaset yaptık. Ereğli halkına hizmet verdik. Acı, tatlı, mutlu günleri birlikte yaşadık.Özer, bu zaman zarfında daima yanımda, en büyük destekçim oldu. En sıkıntılı günlerimde beni yalnız bırakmadı .ailece birlikte olduk.


Özer; şahsiyetini, karakter yapısını, delikanlılığını, aynı zamanda mütevazi davranışlarını herkesin takdir ettiği şerefli bir insandır, şerefli bir politikacıdır..


29 Mart 2009&[#]8217;da Allah nasip eder de Belediye Başkanlığını kazanırsam, Özer daha da yakınımda olacak, yeni dönemde danışmanlığımı yapacaktır. Bu konudaki teklifimi kabul etti, anlaştık. Belediye Meclis adayı listesine girmemesinin nedeni budur.


Baycık &[#]8217;ın akıl hocaları bu sefer de yanıldılar!..


Ben şerefli ve dürüst bir insanım. Kemal Özer &[#]8216;in de en az benim kadar şerefli ve dürüst bir insan olduğuna inancım tamdır.


Birisi yalan söylüyor.Ama o birisi ben değilim.Kimse yalancı çıksın ortaya!..


Mertlik budur!.Herkesi mert olmaya davet ediyorum!..


Sevgili hemşerilerim,


Önümüzdeki yerel seçim, sıradan bir yerel seçim olmaktan çıktı, bir rejim seçimine döndü&[#]8230;


Çok merak ediyorum doğrusu..AKP&[#]8216;lilerle el ele yürüyen,onlara koltuk değnekliği yapan Baycık,rejim mücadelesinin hangi safındadır?.


Rahmetli Ecevit &[#]8216;in simgesi olan kasket, Baycık &[#]8216;a yakışmıyor! Baycık, şu andaki misyonuna uygun yeni bir kılık,kıyafet bulmalıdır kendisine!..

Editör: Pusula Gazetesi