Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay’ın, “İktidar partisi, gündemi boş işlerle meşgul ediyor” açıklamalarına cevap verdi.

Başkan Karaduman, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ifade ederek, “Gürkan arkadaşımızı yumurtadan yeni çıkmış civcive benzetiyorum. Sadece ‘cik cik’ ötüyor” dedi.

Karaduman, çiğköfte partisi yapmadıklarını, çiğköftenin toplantıda sunulan bir ikram olduğunu belirterek, şunları söyledi;

“AK PARTİ BİR SEÇİM PARTİSİ DEĞİL, HİZMET PARTİSİDİR”

“Gürkan arkadaşımızın hangi gözlükten baktığını bilmiyorum, ama biz parti kurulduğundan bugüne kadar bütün kademelerimizde bir fiil hiç durmadan aralıksız bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gürkan arkadaşımızı yumurtadan yeni çıkmış civcive benzetiyorum. Sadece ‘cik cik’ ötüyor. AK Parti kurumsallaşmış bir parti. Biz her hafta olağan düzenli toplantılarımızı yapıyoruz. Seçime 2 yıl olmasına rağmen mahallelerimizi ve esnaflarımızı gezerek problemlerini dinliyoruz. İktidarımızın gücüyle yapabileceğimiz bir şey varsa veya onların problemlerini çözme noktasında yapacağımız birtakım çalışmalar varsa, onlara yardımcı olabilmek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 10 yılı geçmiş bir zamandan beri birçok alanda AK Parti’nin yaptığı hizmetler ortada. Bu hizmetleri milletimizin görmesi bize yeterli oluyor. Gürkan arkadaşımızın görüp görmemesi bizi çok bağlamıyor. Vatandaşlarımız hizmetleri gördüğü için AK Parti’yi her seçimde oyunu arttırarak iktidara taşıdılar. Biz onlara minnettarız. Bizde üzerimizdeki yükü bilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhalefetin her zaman yapıcı eleştirilerine açığız. Zonguldak adına hizmetler noktasında gündeme konular taşırlarsa, bizde memnuniyetle konunun takipçisi oluruz. Zonguldak adına bu makamlarda hizmet etmek için varız. Zonguldak adına bir proje ortaya koysunlar, biz o projeleri kendi iktidarımızın gücüyle takip ederiz. Zonguldak’a güzel hizmetleri kazandırırız. Geçen haftaki toplantımızda yeni başkanlarımız aramıza katıldı, yönetimlerimizi yeniledik. Ve toplantıda hep birlikte hem toplantımızı yaptık, hem de çiğköfte yedik. Bu çiğköfte partisi değil, sadece toplantımızda bir ikramdı. Çiğköfteyi bu kadar büyüterek, insanların gözünü korkutmasınlar. Açlık ve zengini karşılaştırmasınlar. Sonuçta çiğköfte her vatandaşımızın rahatlıkla yiyebileceği bir ürün... Zonguldak’a hizmet noktasında aynı hızlılık ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılanları vatandaşımıza anlatıyoruz, neler yapabileceğimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Yapılacak olan projeleri de İl Başkanımız, Milletvekillerimiz Ankara’da bunların hayata geçirebilmesi için takip ediyorlar. AK Parti geniş katılımlı bir parti. Bu partinin her geçen gün hem üyeleri, hem de oyları artıyor. Biz hizmetlere devam ediyoruz. Her zaman şunu söylüyoruz AK Parti bir seçim partisi değil, hizmet partisidir. Biz hizmet için varız. Bu makamda oturduğum sürece elimden geldiği kadar en iyisini yapmak için aynı mücadeleye devam edeceğim. Biz hizmet uğruna biz bu yola çıktık.”

GÜRKAN GÜLAY NE DEMİŞTİ?

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ta bu kadar hizmet eksikliği, bu kadar mağduriyet yaşanırken, iktidarın partisi hala daha işleri yokmuş gibi çiğköfte partileri ile gündemi meşgul etmektedirler. Bende kendilerine diyorum ki, vatandaşı yoğurmak, çiğköfte yoğurmaya benzemez. Kendi asli işlerine bakmalarını ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini biran önce kendilerinden istiyorum” demişti.

Editör: Pusula Gazetesi