Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, beraberinde Çaycumalı işadamı Okay Kamitoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan’ı makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personelinin köprü faciası sonrasındaki özverili çalışmaları için teşekkür belgesi sundu. Belediye Başkanı Mithat Gülşen imzalı teşekkür belgesinde şu ifadeler yer aldı;

“ 6 Nisan 2012 tarihinde ilçemizde meydana gelen ve Çaycuma halkını yasa boğan köprü faciasında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ulaşmak için, Filyos Çay’ında günlerce sürdürmüş olduğunuz arama-kurtarma faaliyetleriniz, büyük özveriniz ve örnek çalışmalarınız halkımızın takdirini kazanmıştır. Bu zor anımızda bizlere güç ve destek veren çalışmalarınız için, şahsım ve halkım adına sizlere teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.”

GÜLŞEN DÜNYA ÇEVRE GÜNܒNÜ KUTLADI

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlayarak, “Gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak zorundayız” dedi.

Her vatandaşın yaşadığı çevreye duyarlı olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Gülşen, “Doğanın insanlar tarafından korunması, sağlıklı ve kaliteli yaşamın sürdürülebilmesi için zorunludur. Gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak, çevre kirliliğini engellenmesi, yeşil alanların korunması ve çoğaltılması gibi önlemlerin alınması ile mümkündür. Bizler Belediye olarak çevreye büyük önem veriyoruz. Park ve yeşil alanlarımızı artırıyoruz. İlçemiz Pehlivanlar ve İstasyon Mahallelerimize birer kent ormanı kazındırdık. Hazırladığımız projelerde çevre faktörünü ön planda tutmaya çalışıyoruz. Daha güzel bir çevre, duyarlı vatandaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Haziran Dünya Çevre Gününüzü kutlar, hepinize güzel ve temiz bir çevrede, mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi