Kozlu Belediyespor&[#]8217;un yeni oluşan yönetim kurulu yaptığı ilk toplantının ardından gelecek sezonla ilgili planlarını spor kamuoyuna duyurdu. Yapılan görev dağılımının ardından Kulübün Basın Sözcüsü olan Hakan Yayalar, önemli açıklamalarda bulundu. Yayalar, düzenlediği toplantı dayeni yapılanmayla ilgili açıklamalar yaptı. Basın Sözcüsü Hakan Yayalar, geçen sezon yapılan yanlışların farkında olduklarını bu nedenle aynı hataları tekrarlamayacaklarını söyledi. Ayrıca Yayalar, hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu bunun için de gelir çalışması için olduklarını belirtirken, bu yıl ki yapılanmanın önümüzdeki 5 yılın planlaması olduğunu belirtti.

YAYALAR, YENİ SEZONDAN BEKLENTİLERİ AÇIKLADI

Yeni isim ve yeni yönetimle sezona merhaba diyecek Kozlu Belediyespor, bu yılda hedefleri doğrultusunda hareket etmek için kolları sıvayacak. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde oluşan yeni yönetim, ilk kez toplanarak görev bölümü yapmıştı. Bu toplantıda konuşulan bazı konular hakkında Basın Sözcüsü Hakan Yayalar, Kozlu Belediyesi Meclis Salonu&[#]8217;nda yeni sezon hazırlıkları hakkında açıklamalar yaptı.

DOĞRULARIN YANIN DA YANLIŞLAR&[#]8230;

Geçen sezon yapılan yanlışların farkında olduklarını belirten Yayalar, &[#]8220;Kozlu Belediyespor olarak geçen yıl ilk kez Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;de yaşadığımız deneyimlerin ışığında, bu sezon bambaşka bir anlayışla Beldemizi temsil etmeye çalışacağız. İnancımız o dur ki yeni oluşan yönetim kurulu bunu başaracaktır. Söylemeden de geçemeyeceğim. Kozlu halkı vefakardır. Ve asla yapılan yanlışı, iyiliği unutmaz. Geçen sezon yaşadığımız deneyimlerden sonra yeni sezona bu kez daha az hata ile mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz sezon yapılan doğruların yanında yapılan yanlışlarda aşikardır. Bu hatalara düşmeyeceğiz&[#]8221; dedi.

5 YILLIK PROJİNİN BAŞLANĞICI

&[#]8220;2011-2012 sezonunda büyük bir iş başardık ve bir mucizeyi imza attık&[#]8221; diyen Hakan Yayalar, &[#]8220;Amatör idarecilerin profesyonelce davranmaların çelişkisini yaşadık. Bir şeyler yaptığını zanneden idarecilerin neler yaptığını gördük. Bunun yanında kendini profesyonel zanneden amatör futbolcular işimiz olmayacak. Bu sezon, planlamasını yaptığımız önümüzdeki 5 yılın başlangıcıdır. Yeni oluşan yönetim kurulunun yapılan görev dağılımın ardından yol haritamızı çizdik. Önümüzdeki günlerde transfer komitesi ve teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalara başlayacağız&[#]8221; ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUKTUR

1955 yılında kurulmuş bir spor kulübünü temsil etmenin ağır sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz. Bu köklü kulübün hedefi her zaman şampiyonluktur. Şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. İlk etapta kendi içimizden çocuklarla çalışmak istiyoruz. Teknik heyeti de kendi içimizden kendi çocuğumuz olacak. Bülent Öztürk ile görüşmelerimiz devam ediyor. Teknik heyeti belirledikten sonra transfer çalışmalarında teknik heyetin talepleri olursa değerlendireceğiz. Haddimizi bileceğiz. Kozlu Belediyespor yönetimi olarak yeni sezonda çok güzel işler sunacağız. Gelir anlamında geçen sezon ki amatörlüğümüzü yaşamayacağız. Yönetim olarak çok profesyonelce davranacağız. Çok ciddi yapılanarak bu gerçekleştireceğimiz işlerin altından kalkacağımıza inanıyorum. Yapılan görev dağılımının ardından Kozlu Belediyespor&[#]8217;da herkes görevini bilecek. Kimse kimsenin işine karışmayacak. Oluşturulan transfer komitesinde Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, Genel Kaptan Fevzi Demirbaş, Asbaşkan Uğur Saral ve Teknik heyet ile koordineli çalışacak.

Editör: Pusula Gazetesi