Spor Toto 3. Lig&[#]8217;de yeni sezonun kadrosunu şekillendirmek isteyen Kilimli Belediyespor yönetimi, transfer görüşmelerini teknik direktör Raşit Çalık&[#]8217;ın raporu doğrultusunda sürdürüyor. Yeni sezon öncesi izlenen transfer politikası hakkında düşüncelerini aktaran Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, iskelet kadronun üzerine yapacakları transferlerle iddialı kadro oluşturacaklarını kaydetti.

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

İç transfer çalışmalarında son durumu aktaran Aygün, &[#]8220;İç transferde 5 oyuncuyla daha görüşme halindeyiz. Soner Sitar, Murat Kefeli, Ali Kemal, Emrah Sevim, Yalçın Kılınç, önümüzdeki hafta görüşeceğiz.

Önümüzdeki haftanın başında dış transfer çalışmalarına başlıyoruz. Önümüzdeki sene ligde kalacak, ligde kalma sıkıntısı yaşamayacak, play-off&[#]8217;ları zorlayacak bir ekip oluşturuyoruz.

Play-Off&[#]8217;lara kalır mıyız kalamaz mıyız sezonun gidişatına göre göreceğiz.

Bazı çevreler tarafından bizden tabi Play-Off&[#]8217;lar bekleniyor, Şampiyonluklar bekleniyor. Biz Beldeyiz, gücümüzü biliyoruz, kısıtlı bir bütçemiz var. Savaşan, yüreğini ortaya koyan takım yapmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Tabiî ki önümüzdeki sezon hedefimiz Play-Off&[#]8217;lara kalabilmek.

HEDEF ZONGULDAK&[#]8217;A 2. LİG TAKIMI KAZANDIRMAK

Görev sürecimiz de, 3 senelik dönemde hedefimiz 2. Lig&[#]8217;e yükselmek. İkinci sene olabilir, üçüncü sene olabilir, bunu zaman gösterecek. Har vurup, harman savurmak gibi bir lüksümüz yok. Mütevazi bütçeyle, mütevazi yönetimle, Kilimliyle birleşerek daha kuvvetlenerek üst lige yükselmek istiyoruz.

Geçtiğimiz sezon statüden dolayı yeni bir kadro oluşturduk, iskelet kadromuzu koruduk. Bunun üzerine takımımızı kuruyoruz. Başarabilirsek başarırız, başaramazsak önümüzdeki sene daha güçlü bir kadro daha birbiriyle oynamış kadromuz olacak. Ama inşallah önümüzdeki yıllarda Zonguldak&[#]8217;a bir Spor Toto 2. Lig takımı kazandırmak istiyoruz. Bunu da elbirliğiyle başarıp, amacımız bir üst lige çıkmak. Bir üst ligde çıkmadan evvel, Spor Toto 3. Lig&[#]8217;de kalıcı olmak istiyoruz.

SPOR TOTO 3. LİG&[#]8217;DE KARİYER İŞ YAPMAZ!

Dış transferde kariyerli oyuncuları mı kadronuza katacaksınız sorusuna ise Aygün, &[#]8220;Geçen sezon öyle bir hayal kırıklığı yaşadık, hem de taraftarımıza yaşattık. Süper Lig oynamış Alişen Kandil gibi bir oyuncuyu aldık. Tabiî ki çok yukarılar da bir oyuncuydu. Bu ligde, bu ligin oyuncusu oynuyor mücadele ediyor.

Süper Lig oynamış, Bank Asya Lig oynamış oyuncuların bu ligde başarılı olma şansı olduğunu inanmıyorum. 3. Lig mücadele ligi, yürek ligi, yüreğini ortaya koyan her şeyini ortaya koyan takım kazanıyor. Başarılı oyuncu bu şekilde oluyor.

Süper Lig&[#]8217;de oynamış oyuncu gelip de bu ligde, tekmeye kafa sokmuyor, sakatlığa karşı kendini kolluyor. Biz bu sene yapacağımız transferde, koşan, mücadele eden, yüreğini ortaya koyan, gelecekte büyük futbolcu olacak genç yetenekleri toplamak istiyoruz. Yoksa marka dedikleri oyuncular bu ligde başarılı olma şansları çok düşük.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR YÖNETİMİ DAĞILDI

20 Mayıs&[#]8217;ta Olağan Genel Kurul&[#]8217;la güven tazeleyen Kilimli Belediyespor yönetimi, görev dağılımını gerçekleştirdi. Genel Kurul&[#]8217;la 27 kişiden 19&[#]8217;a indirilen Sarı-Silahlıların yönetiminde, yeni isimler de görev aldı.

Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu, ilk toplantısı ve görev dağılımını yaptı.

Kilimli Belediyespor&[#]8217;da görev dağılımı şöyle oluştu:

Başkan Engin Aygün, 2. Başkan Mustafa Morkutan, Asbaşkan Nihat Yılmaz, Başkan yardımcıları Mustafa Demir, Ali Aygün, Hüseyin Kırmızı, Sefer Bayraklı, Gürsel Özkul, Sabit Danış, Rıdvan Tokoğlu, F. Cüneyt Akarsu, Durmuş Karaoğlu, İlkay Akbaş, Basın Sözcüsü Bülent Birkan, Salon Sporları Sorumlusu K. Serdar Özalp, Futbol Şube Sorumlusu S. Gökhan Gökçe, Tesis Amiri Yalçın Acar, Genel Kaptan Eren Kırıkoğlu, Genel Sekreter Münir Uzundurugan, Sayman Necati Akyol, Veznezar Şaban Recepkethüda olarak açıklandı.

Editör: Pusula Gazetesi