Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi İl Yürütme Kurulu geçtiğimiz günlerde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nda yapılan toplantıda alınan karar uyarınca Devrek ve Çaycuma&[#]8217;da bir dizi ziyarette bulundu.

UMEM Projesi Zonguldak İli Yürütme Kurulu Başkanı ve Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Yılmaz, Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Burhan Koyu, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Şefi İsmail Maden ve Zonguldak TSO Proje Uzmanı Özgür Opsar&[#]8217;&[#]8217;dan oluşan UMEM Projesi heyeti ilk olarak Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nı ziyaret etti. Çaycuma TSO Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar&[#]8217;a proje hakkında bilgi veren heyet, Oda yetkilileri ile Çaycuma ilçesinde gerçekleştirilebilecek kurslar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

UMEM Proje heyetinin ikinci ziyareti Çaycuma Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü&[#]8217;ne gerçekleştirildi. OSB Müdürü İbrahim Akkuzu&[#]8217;yu ziyaret eden UMEM heyeti OSB&[#]8217;deki firmalar hakkında bilgi alarak, proje kapsamında açılabilecek kurslar hakkında bir değerlendirme yaptı. Görüşmeler sonrasında Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerin bir araya getirilerek bilgilendirilmesi için toplantı organize edilmesine karar verildi.

İlçe ziyaretlerine devam eden UMEM Projesi Yürütme Kurulu Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Oda Genel Sekreteri Cihat Yaban&[#]8217;ın da hazır bulunduğu toplantıda Çalışma ve İş Kurumu tarafından finanse edilen UMEM Projesi tanıtıldı ve Proje kapsamında Devrek ilçesinde düzenlenebilecek kurslar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Projenin uygulama sürecinde Devrek TSO koordinasyonunda yöredeki iş çevrelerinin bilgilendirilmesine karar verildi.

Editör: Pusula Gazetesi