Okulların kapanmasına 10 gün süre kala, Zonguldak&[#]8217;ta kulüpler ve futbol okulların yaz dönemi kayıtları da başladı. Yıllardır Yaz Okulunu açan Zonguldak Kömürspor&[#]8217;un yanı sıra, Zonguldak Sarayspor Futbol Okulu, Zonguldak TS Gençlik ve Spor Kulübü ve Zonguldak Fenerbahçe Futbol Okulu en dikkat çekenler arasında.

Okulların kapanmasıyla 3 aylık tatil zamanı doğan öğrencilere, sadece futbol eğitimi vermeyi planlayan Yaz ve Futbol Okulları&[#]8217;na yüzlerce sporcunun katılması bekleniyor.

Yaz Spor Okulları döneminin en fazla katılımın olduğu futbol branşına katılan minik öğrenciler, kulüplerin alt yapılarında devam etme imkanı buluyor. Antrenörler nezaretinde öğrenciler, tatil günlerini hem eğitici hem de dinlendirici bir şekilde geçirecek.

Spor uzmanları, Yaz okullarının çocuğun kişisel gelişim ve sosyal ortam kazanmasında büyük rol oynadığını ve çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladığını belirttiler.

EN GÖZDESİ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Her yıl olduğu gibi Zonguldak Kömürspor, Yaz Futbol Okulları arasında en fazla talebin olacağı kulüp olarak dikkat çekiyor. Zonguldak Kömürspor&[#]8217;da Yaz Futbol Okulu kayıtları başladığı 1998-2003 yaş Grubu&[#]8217;ndaki öğrencilerin velileriyle beraber başvurunu yapabileceği kaydedildi. 18 Haziran&[#]8217;da başlayacak olan Yaz Okulu&[#]8217;nda Alt Yapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan&[#]8217;la beraber Metin Aydın, Oğuzhan Akman ve Tayfun Kayık öğrencilere eğitim verecek. Turan, yapılacak olan talebe göre 5 ayrı yaş grubunda yaz okulu çalışmalarının yapılacağını ayrıca yetenekli sporcuların kulüp bünyesinde devam edeceğini kaydetti.

SARAY YENİ YAVRULARINI BEKLİYOR

Kısa zamanda alt yapı kategorilerinde önemli başarılara imza atan Zonguldak Sarayspor, Futbol Okulu&[#]8217;nun yaz dönemi kayıtları başladı. 1997-2004 yaş grubundaki sporculara hitap eden yaz dönemi futbol okulunda Antrenörler Turan Altıntaş, Hakan Sağlam ve Şenol Demir eğitim verecek. Öğrenciler için servis imkanını bulunduğunu belirten Antrenörler Turan Altıntaş, çalışmaların Volkan Halı Saha Tesisleri&[#]8217;nde yapılacağını kaydetti. Altıntaş, ayrıca sezon boyunda futbol okulu çalışmalarını devam ettiğini sporcuların kulüp bünyesinde devam etme imkanı bulacağını sözlerine ekledi.

UŞAKLAR BUYARA&[#]8230;
Kentte alt yapı kategorilerinde liglere katılan Zonguldak Trabzonspor Gençlik ve Spor Kulübü&[#]8217;nün Yaz Okulu kayıtlarının başladığını açıkladı. 1999-2004 yaş grubundaki sporcuları hizmet verecek olan Yaz Okulu&[#]8217;nda Antrenörler Burhan Arık, Abdulkadir Kalyoncu, Turgay Yavuz, Bülent Şen eğitim verecek. 11 Haziran&[#]8217;da Yaz Dönemi çalışmalarına başlayacak olan Zonguldak TS Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını Kozlu Danışlar Halı Saha Tesisleri&[#]8217;nde gerçekleştiriyor.

UZUN BİR ARADAN SONRA FENERBAHÇE FUTBOL OKULU

Kentte uzun bir aradan sonra Zonguldak Fenerbahçe Futbol Okulu, yaz döneminde hizmet verecek. 1999-2004 yaş grubu arası sporcuların başvuru yapabildiği Futbol Okulu&[#]8217;nda Engin Kavak ve Kaan Ürer eğitim verecek. 15 Haziran&[#]8217;da başlayacak olan çalışmalar Volkan Halı Saha Tesisleri&[#]8217;nde gerçekleştirilecek.

Editör: Pusula Gazetesi