Kozlu Ekmek Teknesi Lokantısında düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ak Parti Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş, Kozlu Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kozlu Kadın Kolları Başkanı Zehra Şahin, Ak Parti Gençlik Kolları Sinan Aydın, Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı Üyeleri katıldı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, " Biz Ak Partili olarak bir aileyiz. Kozlunun bizde değeri fazladır. Sayın Başkanımız Ali Bektaş düzenlediği bu kahvaltı ile yine bizlere göstermiş olduğu sıcak ve samimi duygularını belirtmektedir. Kozlu´da bu kahvaltıyı düzenleyen Sayın başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise yaptığı açıklamada, " Kozlu´da ve Zonguldak´ta Ak Parti Teşkilatları uyum içinde bir aile gibi çalışıyor. Bu gün buradaki amacımız ise belde, belediye ve il ve ilçe teşkilatları olarak kaynaşma sağlamaktır. Davetimize gelen tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler bir aileyiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi