10 günlük gezi için okul Müdürü Hacer Sağlam ve üç öğretmenle birlikte İsveç&[#]8217;e giden Kilimli İsmet İnönü İlköğretim Okulu&[#]8217;ndan 20 öğrencinin gezisi devam ediyor.

Avrupa Birliği Comenıus Projeleri kapsamında şu anda İsveç&[#]8217;te çalışmalarını yürütmekte olan İsmet İnönü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri yoğun bir program çerçevesinde Stockholm gezilerine başladı.

İlk etapta proje okullarını ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler grup çalışması yaparak birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

İsveç dili ve medeniyetleri dersine katılan öğrenciler grup çalışmalarında İsveçce öğrenmeye gayret etti. Ardından İskandinavya&[#]8217;nın başkenti olan İsveç&[#]8217;te Nobel Ödüllerinin verildiği ´City Hall´ mimarisini gezen öğrenciler bol bol fotoğraf çekti.

Daha sonra ´Natıonal Hıstorıcal Museum´ ı gezen öğrenci ve öğretmenler binanın sinema salonunda 3 boyutlu bir film izlediler.

Şehir merkezini metro ile gezen öğrenciler proje kapsamında yer alan ´City Tour´ etkinliğine de böylece katılmış oldular.

Editör: Pusula Gazetesi