AK Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Türkan Akbaşlı hedeflerinin ilçe ve tüm belediye başkanlıklarını almak olduğunu söylerken; &8220;Laf değil , hizmet üretiyoruz&8221; dedi.


Akbaşlı; &8220;Biz kadınlar ve gençler gerekirse ev ev gezip yapılanları anlatacağız. Belediye Başkanımız Gülşen&8217;in yaptıkları ortadır. Bunları görmemek ve takdir etmemek mümkün değildir. Daha çok hizmet için beş yıla daha ihtiyaç vardır. Muhalefet ne derse desin, ekibimizle birlikte bir bütünlük içindeyiz. Birlik, beraberlik, anlayış ve hoşgörüye ihtiyacımız vardır. Hedefimiz 6- 0&8217;dır. Sandık başına gittiğinizde adayları tek tek kıyaslayarak elimizi vicdanımıza koyarak, vatanımız ve milletimiz için Ak Parti&8217;ye oy vermenizi diliyorum&8221; diye konuştu.


AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu&8217; da kadınların partinin değişmez neferi olduklarını söyledi. Çolakoğlu; &8220;İktidar partisinin desteği ile beraber ilçeye daha büyük hizmetlerin geleceğine inanıyoruz. Kadınlarımızın da çalışmaları ile istediğimiz oy hedefine ulaşacağımıza inanıyorum&8221; dedi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, bayanların desteği ile beş yılı geride bıraktığını söylerken; &8220; Çaycuma&8217;da bir çığır açtık. İlçemizin yüzünü aydınlattık. Ankara&8217;da Çaycuma&8217;yı tanımayan hiçbir genel müdür ve bakanlık yok. Önümüzdeki dönem daha da önemli. Bölgemizin en önemli sorunu işsizlik. İktidarımızın da desteği ile bu insanların refah düzeyi yükseltilecek. O azim bizde var. Halkımız yapılan hizmetlerin nankörü olmayacaktır. Beş yıl daha bize görev verecektir&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi