Yemin törenine Zonguldak Vali Yardımcısı Tevfik Emre, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Camgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Cumhuriyet Savcısı Ali İrfan Yılmaz, İşadamı Ümit Bozkurt, Beytom Müdürü Ata Sevimli, genç Avukat İbrahim İlkbahar’ın ailesi ve avukat arkadaşları katıldı.

Avukat İbrahim İlkbahar’ın yemini öncesi konuşma yapan Baro Başkanı Kerem Ertem çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “İbrahim, bir yıllık staj sürecini tamamladı. 6 ayını mahkemede, 6 ayını da avukatlık büromuzda tamamladı. Kendisine bundan sonraki meslek hayatında üstün başarılar diliyoruz. Ailesine de nice mürvetler görmesini diliyoruz. Kendisi zor bir mesleğe giriyor. Hukukun, adaletin tecellisi konusunda çalışacağına inanıyorum” dedi.

İbrahim İlkbahar’ın babası Emirgan Hotel Sahibi Ali İlkbahar ise, “Yakın dostlarımız sağolsun buradalar. Herkese yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Avukatlık yemini eden İbrahim İlkbahar, tüm katılımcılara kendisi için çok önemli ve özel günde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi