Türkmen: Adayımız daha iyi


Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç´ın ´Ankara´da başka konuşuyor, Zonguldak´ta Kilimli de başka´ sözlerine; "Ben kimse hakkında kötü bir şey söylemiyorum. Sadece bizim adayımızın bu işi daha iyi yapacağına inanıyorum" şeklinde cevap verdi.


Özdemir: Bir projesi yok


Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Seçkin Özdemir: "Kendisi Kilimli´ye bir çanta dolusu projeyle geldi ama bir tanesini yapmadı. Bir projeyi dahi yapamayıp yeniden halkın karşısına çıkmak ne derece yüzlülüktür?"



Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç´ın dün Pusula´da çıkan açıklamalarına Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Seçkin Özdemir yanıt verdi.



Türkmen: ´Kötü bir şey söylemedim´


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç´ın Türkmen için ´Ankara´da başka konuşuyor Zonguldak´ta Kilimli de başka´ sözlerine; "Ben kimse hakkında kötü bir şey söylemiyorum. Sadece bizim adayımızın bu işi daha iyi yapacağına inanıyorum" dedi.


Milletvekili Türkmen, açıklamasında şunları söyledi;


"Ben kimse hakkında kötü bir şey söylemiyorum. Ben bizim adayımızın bu işi çok daha iyi yapacağına inanıyorum. Ama bu ben başkaları için kötü konuştuğum demek değildir.


Kaçak ocaklarla ilgili de ben ocak sahipleriyle görüştüm. Bize bunu yapan sizin hükümetiniz diyerek tepki gösteriyorlar. Demek ki onları provokasyon edenler belli. Hükümeti suçladıklarına göre biz değiliz, muhalefet. Kışkırtan da şikâyet eden de onlardır.



Özdemir yanıt verdi


Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Seçkin Özdemir: "Kendisi Kilimli´ye bir çanta dolusu projeyle geldi ama bir tanesini yapmadı. Bir projeyi dahi yapamayıp yeniden halkın karşısına çıkmak ne derece yüzlülüktür?"


Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Seçkin Özdemir, kendisine eleştiren Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç´a Pusula aracılığıyla yanıt verdi. Özdemir açıklamasında; "Bu sözler Ali Arslankılıç´ın kendi takdiridir. Gerçeği vatandaş bilmektedir. Ben bundan önce hiçbir oluşumun içerisinde bulunmadım. İktidar partisinde oldum. Çünkü iktidarın nimetlerini Kilimli´ye ulaştırmak istiyorum. Sırf Kilimli için doktorluk mesleğimden istifa ettim ve hizmet için bir yola girdim. Yoksa benim doktorluğu bırakıp bunu yapmaya ihtiyacım yoktu. Binlerce yerleşim bölgelerinde vızır vızır özel otobüsler, dolmuşlar hizmet verirken Kilimli´nin bir dolmuş durağı bile yok. Vatandaş yağmurun altında dolmuş bekliyor. Her şey pahalı. Onun için insanlar artık fazla bir şey de beklemiyorlar. Gerçekler her zaman birilerinin söylediği gibi değildir. Bir zamanlar hastanenin önünde battaniyeye sarılıp oturanda ben değildim. Eski sorumlumuz rahmetli Güliz Hanım´dı. Ben her şeyden önce hastane üzerinden siyaset yapmayı gerek görmüyorum. Kendisi Kilimli´ye bir çanta dolusu projeyle geldi ama bir tanesini yapmadı. Bir projeyi dahi yapamayıp yeniden halkın karşısına çıkmak ne derece yüzlülüktür? Vatandaş artık o laflara doydu. Bunlar siyasetin zor taraflarını seçen insanlardır. Halk beni seçer ya da seçmez bu hiç belli olmaz. Önemli olan Kilimli´ye getirilecek olan hizmetlerdir."



Arslankılıç ne demişti?



Polat Türkmen için:


"Ak Parti´nin Vekilinin bana Ankara´da Zonguldaklılar yemeğinde söylediği şu, ´Severim sevmem, sen bu işin pirisin ve herkesten iyi yapıyorsun´ dedi. Ankara´da böyle söylüyor ama Zonguldak´a, Kilimli´ye geldiğinde başka şeyler söylüyor."



Erdinç Kargidan için:


"Deveye sormuşlar ki, boynun neden eğri. Devede demiş ki nerem doğru? Doğru olan bir tarafı yok ki. Çocuk konuşuyor, konuşmaya da devam etsin. Hepsi konuşuyor ama ben cevap vermiyorum onlara. Cevap vereceğim zaman var. Onun hayatı rant üzerine kurulmuş ve rant peşinde koşuyor. Benim için o önemli değil. Ben o çakalları da, arkasında ki tilkileri de ve onun arkasında ki kutları da 29 Mart akşamı göreceğim. Onların hepsini çakalları, kurtları, tilkileri bir araya toplayacağım ve birbirine bakacaklar."



Seçkin Özdemir için:


"Ak Partililer Hastane üzerinden politika yapıyor. Gerekeni yapmadılar ve rant peşinde koştular. Çaktıkları çiviyi göstersinler bana. Onlar kayırmacadan, rüşvetten, torpilden başka ne yapmışlar? Doktor iyi bir doktor da çok oturaklı birisi değil. Doktor daha önce CHP´den Aday oldu. Erdinç de Ak Parti´den Aday olacaktı. Doktor bana geldi, ´Abi bunlar beni kandırmak istiyorlar´ dedi. Doktor olmasının avantajını kullanarak, olayı çözmüş ve teşhisi koymuş. Ama ne olduysa yine oraya gitti. Demek ki ona bazı sözler verildi. İnşallah iyi bir hastaneye başhekim olur."

Editör: Pusula Gazetesi