Ziyarete gelen Kocatepe İlköğretim ve Alparslan İlköğretim Okulu öğrencileri,bir yıl içersinde yaptıkları resim ve görsel sanatlar sergisine Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz´ı davet ettiler.

Öğrenciler,Başkan Yardımcısı Yılmaz´a çiçek takdim ettiler, yılmaz ise Kozlu´nun resimlerinin yer aldığı ajandalardan hediye etti.

Egelliler Haftası nedeni ile Kozlu Cumhuriyet Meydanın´da program devam etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Kozlu´da resim ve görsel sanatlar sergisi düzenlendi.Sergi hakkında bilgi veren ,Kozlu Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Gök "10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle böyle bir sergi düzenledik. Öğrencilerin yapmış olduğu ürünleri buralarda sergileyip Kozlu halkına sunuyoruz. Bunu yapmaktaki amacımız; engellilere farklılık yaratmak, biz de varız demelerini sağlamaktır. Bu kermeste katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz´´ dedi.

sergide konuşma yapan Başkan yardımcısı Yılmaz ise, " Hepimiz bir engelli adayıyız. toplumda engelli diye bir şey gözetmeksizin tüm çalışmalarımızda sizleride göz önünde buludurarak, projelerimizde sizlerin yararlanabileceği türde çalışmalar yapıyoruz. bu bağlamda desteklerinden dolayıda, Kozlu belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş´a sizlerin adına buradan teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi