Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi&[#]8217;yi ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi&[#]8217;yi ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir göreve başlamasıyla birlikte Terzi&[#]8217;nin kendisini ziyaret ettiğini ve başarı temennisinde bulunduğunu belirterek gecikmeli de olsa nezaket ziyaretine geldiğini söyledi. Ziyarette konuşan Başkan Akdemir, &[#]8220;Terzi ile yurt dışı seyahatimiz oldu, ne kadar sıcak ve esprili birisi olduğunu bu seyahatte daha iyi gördüm. Görevinde başarılar diliyorum. Gerçekten İsmail Bey çok sevdiğim arkadaşlarımızdan bir tanesi. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda birlikte sağlıklı bir şekilde birbirimizi daha iyi anlayarak, birbirimizin sorunlarını daha iyi yorumlayarak Zonguldak için ne yapılması gerekiyorsa bir bütünlük içerisinde yapacağımıza inanıyorum. Başarılı çalışmalarının daim olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ise &[#]8220;Başkanımız benim gibi içinden geleni söyleyebileni söyleyebilen, organik konuşan bir başkan. Yapmış olduğu görev kolay bir iş değil. Bu kentte hep birlikte yaşıyoruz. Başkanımızın bizden isteği olması halinde Zonguldak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Zonguldak&[#]8217;a en güzel hizmetleri sağlamalıyız&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi