Bahçelievler İlköğretim Okulu 2/C sınıf öğrencileri tarafından Demirpark AVM’ de resim sergisi açıldı.

Sergi açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, öğrencilerin heyecanına ortak olmak istediklerini belirterek; “Çocuklarımızın heyecanını paylaşmak istedik. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Buraya kadar gelip çocuklarımızın heyecanına ortak oldular. Velilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bu çok güzel bir duygu, inşallah bu sevinç, duygu eksik olmaz ve yavrularımızı daha güzel günlerde görürüz” dedi.

Başkan Akdemir ise sergiyi açan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek; “Eğitimci yanım ağır bastığı için aranızda bulunmak istedim. Çok yoğun işlerim olmasına rağmen bu yavrularımızın el emeği göz nuru eserlerini görmek benim için çok büyük bir onurdu. Sizleri tebrik ediyorum. Velilerimiz çocuklarımızdan çok daha fazla heyecanlı. Bu heyecanınız eksilmesin. Heyecan eksilmediği sürece çocuklarımız çok daha güzel yerlerde olacaktır. Ben hem velilerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. İnşallah bundan sonraki yaşantıları aydınlık olur. Bu sergiyi açtığınız için sizleri tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bahçelievler İlköğretim Okulu 2/C sınıfı Öğretmeni Funda Turmuş’un önderliğinde hazırlanan resim sergisinin açılış kurdelesini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Arslan kesti.

Daha sonra sergiyi gezen protokol mensupları ve öğrenci aileleri çocuklarının başarılı resimlerini takdirle izledi.

Editör: Pusula Gazetesi