Karaman İlköğretim Okul Müdürü Mahmut Bulut, öğretmen ve öğrencileri, Zonguldak Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nu ziyaret ederek, desteklerinden dolayı plaket verdi. Ziyarette konuşma yapan Karaman İlköğretim Okul Müdürü Mahmut Bulut, &[#]8220;Bölgemize yakışır çok modern bir okulu kavuştuk. 600 civarında öğrenicimiz eğitim görüyor. 33 öğretmen, 3 idareci ve 4 tane hizmetli ile eğitim-öğretim yapmaktayız. Sizi daha önce de ziyaret etmek istiyorduk, gecikmiş bir ziyaret yapıyoruz. Size destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bölge halkına çok güzel bir eser kazandırdınız. Size ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ise, &[#]8220;Öğrencilerimizi gördüğümüzde gerçekten çok güzel bir şey yaptığımızın farkına varıyoruz. Amacına ulaşmış bir eser, inşallah bizlere ve ailelerinize vereceğiniz en büyük hediye başarılı olmanız. İnşallah yarın bir gün oradan mezun olduğunuz zaman ülkenin çeşitli yerlerinde iyi görevlerde olursunuz. Siz de Zonguldak&[#]8217;a böyle güzel eserler kazandırırsınız. Bizim görevimiz öğretmen arkadaşlarımız dahil iyi bir ortamda eğitim vermek için bu okulu yaptık. Bu okulun parasını Amalebirliği Kurumu olarak biz verdik ama esas bu paranın sahibi sizin babanız, dedeleriniz, akrabalarınız. Biz ön ayak olduk. Karaman&[#]8217;a ve sizlere nasip oldu. Zonguldak&[#]8217;ta belki ihtiyacı olan başka yerlerde vardı ama Karaman daha öncelikli bir yerdi, daha önceden planlanmıştı. İnşallah orada sağlıklı, sıhhatli, mutlu çok güzel eğitim dönemlerini öğrencilerimiz geçirir. Ben öğretmenlerimize ve sizlere güveniyorum. İnşallah çok olumlu, başarılı eğitim yılları geçireceksiniz. Başarı dolu bir okul olmasını istiyorum, sizleri seviyorum ve güveniyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bize gelmişler, ben onları görünce gerçekten Karaman&[#]8217;da yapılan işin usulüne uygun yapıldığını, amacına ulaştığını görüyorum. Öğrencilerimizin gözünde ki ışığı, öğretmenlerin mutluluğunu görüyorum. Yaptığımız okul amacına ulaşmıştır. Orada her okulda olabilecek münferit bir olay olmuştur, mutlaka takibi yapılacaktır. Bir daha olmaması için elimizden gelen her şey yapılıyor. Geçmişte kalmış çok da ucuz atlatılmış bir hadise yaşadık. Daha kötüsü olabilirdi, öyle bir şey olmadığı için çok mutluyuz. Çocuklarımıza bir şey olmasın&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra, Karaman İlköğretim Okul Müdürü Mahmut Bulut, öğretmen ve öğrencileri, Zonguldak Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi